Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Badem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Badem Yemek Ne Anlama Gelir?

        Rüyada badem görmek hayal kırıklığı olarak yorumlanmaktadır. Rüyada badem gören kişi hayatı boyunca hayal kırıklıkları yaşayabilir. Kişinin hayatı boyunca emek vererek elde ettiği çalışmaları boşa çıkarak rüya sahibinin hayal kırıklığına düşmesine neden olur. Rüya sahibi derinden yaralanacağı olaylar karşısında çaresiz kalmasına işaret olur.

        Rüyada Badem Görmek Ne Anlama Gelir?

        Rüyalar tek bir yorumcu tarafından yorumlanmamaktadır. Bu sebeple rüya yorumları arasında farklar görülür. Özellikle aynı milletten olmayan rüya yorumcuları arasında pek çok anlam farkı bulunur. Mevsiminde görülen badem bazı yorumculara göre berekete, temiz kazanca işaret olurken kuru badem ise muhabbete işaret olur.

        REKLAM

        Molla Cami’ye göre rüyada badem görmek rüya sahibinin hastalıklarının son bulacağına delalet olur. Molla Cami’ye göre badem mevsiminde görüldüyse görülen rüya güzel ve hayırlıdır. Rüyada görülen badem çok ise helal mal şeklinde yorumlanır.

        Kirmani’ye göre rüyada badem görmek iyi şekilde yorumlanmamaktadır. Rüyada birden fazla badem görüldüyse bu rüya kavganın habercisidir. Yakın çevreden düşman edineceğiniz anlamına gelir.

        Cafer-i Sadık (R.A)’nın rüyada badem görmenin şifaya işaret ettiğini belirtir. Aynı zamanda badem gizli mal ve rahatlığa işaret olur.

        Rüyada Badem Yemek

        Rüyada badem yediğini görmek hayırlı anlamlara gelir. Rüyada badem yemek rüya sahibinin temiz kazanç elde etmesine işaret eder. Kişinin kazandığı mal helaldir. Başka bir rüya yorumuna göre rüyada badem yemek rüya sahibinin ticarete atılacağına delalet eder. Ticarete atılan kişinin şansı çok yüksek olup güzel kazançlar elde eder.

        Rüyada Badem Satın Almak

        Rüyada görülen badem hayırlı ve güzel anlamlara gelirken rüyada badem satın almak da yine hayırlı olaylara işaret eder. Bir kişi rüyasında badem satın aldığını görüyorsa hayatı boyunca huzur içinde yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kendisine uygun kişiyle evlenerek evlilik hayatında da huzura erer. Rüyada badem satın almak rüya sahibinin hayatında yaşayacağı olumlu olayların habercisidir.

        REKLAM

        Rüyada Badem Kavurmak

        Rüyada badem kavurmanın birçok farklı yorumu bulunur. Kişi rüyasında badem kavurduğunu gördüyse tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet edilir. Rüya sahibinin yaptığı her çalışma gerektiği değeri görerek iş hayatında büyük ses getirir.

        Rüyada badem kavurmak başka bir yorumcuya göre hayallerinin peşinden koşmak anlamına gelir. Rüya sahibi hayallerini elde edebilmek adına her yolu deneyeceğine işaret olur. Badem kavurduğunu gören kişi çevresindeki yakın arkadaşlarından biriyle tartışarak üzüntü yaşayacağı anlamına da gelir.

        Rüyada badem kavurmak aynı zamanda güvendiği kişiden zarar görmek şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi zor günler geçirerek iş hayatında bazı olumsuzluklar yaşar.

        Rüyada Badem İkram Etmek

        Rüyada badem ikram etmek ilim ve fen olarak yorumlanır. Rüyada badem ikram etmek rüya sahibinin alim olacak niteliğe ulaşacak düzeyde ilim ve fen de yükselir. Bir başka yoruma göre ise badem ikram etmek ağır bir hastalığa yakalanma olarak ifade edilir. Rüya sahibinin geçireceği ağır hastalık sebebiyle aile hayatı bozulur. Rüyasında badem ikram eden kimse maddi sorunlarla karşılaşır ve maddi sorunlar kaynaklı ailesiyle arasının bozulmasına işaret olur. Yaşanılan sıkıntıların yakın zamanda ortadan kalkacağı şeklinde yorumlanır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ