Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Bezelye Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bezelye Toplamak Anlamı Nedir?

        Rüyada taze ve temiz bezelye yemek, rüya sahibinin işinde büyük başarılar elde edeceğine, hayatta hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine ve helal lokmalar yiyerek elinden geldiğince çevresindeki insanlara faydalı işler yapacağına işarettir. Bazı yorumlar kişinin özgüvenini tazeleyecek çeşitli fırsatlar bulacağına işaret eder. Ancak rüya sahibi bezelye alıp buzdolabında sakladığını görse, bu durumda bir bankada veya hazinede para biriktirmeye yorumlanır.

        Rüyada Bezelye Toplamak Anlamı Nedir?

        Rüyada bezelye görmek, bereketin bolluğuna ve büyük kazançlara işaret eder. Rüyada bezelye gören kişi hasta veya bir rahatsızlıktan kurtulmaya çalışıyorsa bu rüya hastalıktan kurtulmaya işaret eder. Rüyada bezelye yemek, rüya sahibi için bol hayır ve helal rızık taşıyan biri olduğu söylenmektedir. Rüyada bezelye biçtiğini görmek, rüyayı görenin elde edeceği çok para ve kazancın işaretidir. Rüyada bezelye toplamak anlamı nedir? Bereketli bir rızka ve hayırlara, engelsiz yeni bir hayatın başlangıcına işarettir. Rüyada etli bezelye pişirdiğini gören kimse için bu rüya, helal geçim olarak yorumlanır. Rüyayı gören kız ise ve rüyasında bezelye görmüşse bu kızın başarısı olarak yorumlanır. Kişi evli ise ve etli bezelye pişirdiğini görse, bu istikrarlı bir hayata işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada çürük bezelye topladığını görmek, kişinin birçok sorun ve krizle karşılaşacağı ve bunların üstesinden gelmesi gerekeceği anlamına gelir. Rüyada yerden bezelye topladığını gören kişi öğrenci ise başarısının meyvesini toplar, iş hayatında ise iyi yerlere gelir, bekâr kimse ise yakın zamanda karşısına çıkacak olan kısmeti gösterir. Bezelye topladığını gören kişi çok mala, paraya ve kazanca sahip olur. Evlenmek isteyen bir kişinin rüyasında bezelye görmesi, evlilik tarihinin yaklaştığına ve ona mutluluk ve başarı kapılarının aralandığına işarettir.

        Rüyada Bezelye Yemeği Yapmak

        Rüyada bezelye yemeği yaptığını görmek genellikle doğurganlık anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada bezelye görmek, kişinin iyi bir kazanç elde edeceğine ve bu geliri sağlıklı bir şekilde değerlendirebileceğine işaret eder. Rüyada bezelye yemeği yapmak, rüya sahibine hayırlı bir haberin geleceğine işaret eder. Bu rüya hem iş hem de evlilik hayatında fırsatların açıldığını gösteren bir dönemi anlatır. Rüyada bezelyeleri temizleyip pişirmek üzere olduğunu görmek rüya sahibinin işinde büyük başarılar elde edeceğine, hayatında bir sıkıntı çekmeyeceğine ve helal lokmalar yiyerek çevresindeki insanlara faydalı işler yapacağına delalettir. Rüyada bezelye pişmesi, bol paraya, prestijli bir konuma veya hayırlı bir evlat sahibi olacağına delalettir.

        Bekar bir kızın rüyasında bezelye pişirip bir topluluğa sunması, onun evlilik tarihinin yaklaşmasına veya hayattaki başarısına yorumlanır. Bezelye alıp yemek ya da pişirmek geçime işarettir. Bezelyenin yeşil rengi rüyayı gören kişinin durumuna göre yorumlanır. Kişi öğrenci ise başarıya, evli ise müjdeye, bekar kimse ise hayırlı eşe, geniş ve bereketli bir geçime işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ