Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Bilye Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bilye Oynamak Anlamı Nedir?

        Rüyada Bilye Görmek Ne Anlama Gelir?

        Rüyada bilye görmek, rüya âlimleri tarafından hayırlı ve güzel anlama gelen bir yoruma sahiptir. Rüyada bilye gören kişi hayatında mutluluk ve neşe saçacağına işaret edilir. Rüya sahibi çevresinde değişiklik yaparak eski arkadaşlıklarını bitirme kararı alır. Kişi böylece güvenmediği, sözlerine değer vermediği ve onu inciteceğine inandığı kişileri hayatından çıkarır ve kendine değer veren kişilerle arkadaşlık ilişkisi kurma yolunda adım atar.

        Rüyada bilye gören kişi aklında olan bir projeyi hayata geçirmek adına çok çalışır. Rüya sahibi çalışmalarının sonucunda istediği hedefe ulaşarak başarı elde eder şeklinde tabir edilir. Rüyada bilye gören kişi çalışmaları neticesinde kazancında artış yaşar ve malını çoğaltır yorumu yapılır. Rüya sahibi içinde bulunduğu sıkıntılardan tez vakitte kurtularak ferahlığa kavuşur. Zor günlerin ardından doğan güneş rüyayı gören kişiye mutluluk ve neşe kaynağı olur şeklinde delalet edilir.

        REKLAM

        Rüyada Bilye Oynamak

        Rüyada bilye oynamak; hayallere kavuşmak ile ifade edilir. Rüya âlimlerine göre rüyada bilye ile oynadığını gören rüya sahibinin kurduğu hayaller sonunda gerçek olur. Kişi uzun zamandır hayalini kurduğu ne varsa hayata geçirerek başarı elde eder. Rüyada bilye oynamak kişiye mesaj veren rüyalar arasındadır. Bu rüya; kişinin hayallerinin peşini bırakmaması gerektiğini ve daima doğru yolda olduğuna inanarak çalışması gerektiğinin mesajını barındırır.

        Rüyada Bilye Almak

        Rüyada bilye almak; rüya âlimlerine göre hayırlı bir evlat olarak delalet edilir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda hayırlı bir evlat sahibi olur şeklinde işaret edilir. Aynı zamanda farklı bir rüya tabircisine göre bu rüya; kişinin iş hayatında yaşadığı bir sorun sebebiyle arkadaşlık ilişkisinin zor durumda kalacağına işaret olur.

        REKLAM

        Rüyada Bilye Dizmek

        Rüyada bilye dizmek; rüya âlimlerine göre bu rüya aile büyüklerinin yardımına işaret olur. Kişi aile büyüklerinin yardımını alarak uzun zamandır yapmak istediği işi yapar şeklinde delalet edilir. Rüyada bilye dizen rüya sahibi, hayatındaki problemleri kısa süre içinde çözüme kavuşturarak rahata erer şeklinde delalet edilir. Bu rüya gelecek güzel günlerin habercisi niteliği taşımaktadır.

        Rüyada Renkli Bilyeler Dizmek

        Rüyada renkli bilyeler dizmek; rüyayı gören kişinin aile içinde renkli günler geçireceğine işaret olur. Rüya sahibi işlerinin bereketlenmesiyle birlikte güzel bir yaşama adım atar şeklinde yorum yapılır. Rüyada renkli bilyeler dizmek ticaret hayatında başarılara imza atılacağına işarettir. Rüya âlimlerine göre bu rüyayı gören kişi ömrünün sonuna kadar kötülüklerden uzak durur, kem gözlerden kendini korur şeklinde tabir edilir.

        Rüyada Demir Bilye Görmek

        Rüyada demir bilye görmek; rüya sahibinin yakın zaman içinde hayırlı ve güzel bir haber alacağına işarettir. Rüya sahibi meslek hayatında uzun zamandır ulaşmak istediği konuma ulaşır ve maddi kazancında artış yaşar şeklinde delalet edilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ