Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Birinden Para Almak Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Tanıdık Birinden Para Almak Anlamı Nedir?

        Rüyada Birinden Para Almak

        Rüyada birinden para almak çeşitli anlamlara gelebilir. Bu rüya genelde rüya sahibinin fiziki sorunlarından kurtulacağı anlamına gelmektedir. Vücudunda herhangi bir hastalık, sızlama ya da ağrı olan kişiler bu rüyayı gördükten kısa bir süre sonra bunlardan kurtulurlar. Diğer yandan bu rüya, rüya tabir eden farklı alimler tarafından farklı şekillerde yorumlanmıştır.

        Bunlardan biri rüyada alınan para miktarının yorumu değiştireceğini öne sürmüştür. Bu yoruma göre bu rüya, rüyayı gören kişinin aldığı para az ise sorunlarından yavaş bir şekilde para fazla ise de hızlı bir şekilde kurtulacağı anlamına gelir. Farklı bir yorumda göre de rüyayı gören kişinin çevresinde niyeti kötü ve onun kötülüğü isteyen kişilere karşı ihtiyatlı olması gerektiği belirtilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Tanıdık Birinden Para Almak

        Rüyada tanıdık birinden para almak genelde hayırlı görülür. Bu rüyayı gören kişinin kazancı artar ve bereketlenir. Bir başka yoruma göre de rüya sahibi ünlü bir kişi olacak ve bu sayede pek çok başarıya imza atacaktır.

        Rüyada Ölmüş Birinden Para Almak

        Rüyada ölmüş birinden para almak başlangıçta pek çok kişi için korkutucu olabilir. Bazen rüyada ölmüş bir yakını görmek korkunç gelmesine karşın bazen de mutlu edebilir. Özellikle özlem duyulan biri rüyada görülüyorsa rüya sahibi çok mutlu olacaktır. Pek çok kişi uyandığından belki bu rüyanın anlamının olumsuz olduğunu düşünebilir. Ancak alimler bu rüyanın hayırlı olduğunu belirtirler. Bu rüyayı gören kişi ferahlar. Özellikle rüya sahibi uzun zamandır yaşadığı sorunlardan bu rüyadan sonra kurtulmaya başlar. Alimlerin neredeyse hepsi rüyada ölmüş birinden para almak hayırlı bir rüyadır derler. Genelde bu rüya müjdeci olarak görülür. Bu rüya, rüya sahibinin zor dönemlerinin sona erip feraha ereceğinin müjdecisi niteliğindedir. Bu rüyanın sahibi borçlarını öder ve eline kendisini ferahlatacak miktarda para geçer.

        REKLAM

        Rüyada Birinden Kâğıt Para Almak

        Rüyada birinden kâğıt para almak pek çok anlama gelir. Genelde rüya tabir eden alimler bu rüyanın hayırlı olduğunu belirtiler. Bu rüyayı gören kişi kısa zamanda sorunlarından kurtulur ve borçlarını öder.

        Rüyada Ölmüş Birinden Kâğıt Para Almak

        Rüyada ölmüş birinden kâğıt para almak, genelde alınan paranın miktarına göre yorumlanır. Rüya tabir eden alimler para miktarına bağlı olarak kişi güzel haberler alır ve mutlu olur. Bazen de bu rüya, rüya sahibinin çalışma yaşamında mutlu olacağı anlamına gelir.

        Rüyada Birinden Bozuk Para Almak

        Rüyada birinden bozuk para almak genellikle hayırlı görülmez. Bu rüya, rüya sahibinin zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

        Rüyada Birinden Borç Para Almak

        Rüyada birinden borç para almak, rüya sahibinin ekonomik sorunlar yaşayacağı anlamına gelir. Genelde bu rüya pek hayırlı görülmez.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ