Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Boşanmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Eşimden Boşandığımı Görmek Anlamı Nedir?

        Pek çok kişi rüyasında boşandığını görür ve uyanır uyanmaz anlamını bilmek ister. Rüya tabir eden alimlere göre rüyada boşanmak çok hayırlı görülen bir rüya değildir. Tabi rüyanın bağlamı ve ayrıntıları anlamın oluşmasında önemli bir yere sahiptir. Ama yine de rüyada boşanmak anlamı güzel bir rüya olarak kabul edilmez. Genellikle bu rüya evlilik yaşamında ya da iş yaşamında başarısızlığa işaret etmektedir. Biz de bu içeriğimizde rüyada boşanmaz ne anlama gelir? Rüyada eşimden boşandığımı görmek anlamı nedir? konularında ayrıntılı bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte rüyada boşanmak ile ilgili tüm merak edilenler…

        REKLAM

        Rüyada Boşanmak

        Rüyada boşanmak pek hayırlı görülen rüyalar arasında sayılmaz. Bu rüyayı gören kişi için sıkıntılı bir dönem başlayabilir. Bazen bu rüyanın psikolojik çöküntüye yorulduğu da olur. Bazen de rüya sahibi kafa karışıklığı yaşayacak ve zihin karışıklığı yüzünden bunalacaktır. Bir başka yoruma göre rüya sahibi hem iş hem de aile yaşamında zorluklar yaşayacağı bir döneme giriş yapar.

        Rüyada Boşandığını Görmek

        Rüyada boşandığını görmek rüya sahibinin zorlu dönemlere gireceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda bu rüya, rüyayı gören kişinin ekonomik alanda ve ilişkilerinde problemler yaşayacağının da habercisi olabilir. Evli olan çiftler için bu rüya evlilikte yaşanacak problemlere delalet edebilir. Eğer rüya sahibi evli değilse gelecekte evlendiğinde sorunlar yaşayabilir.

        REKLAM

        Rüyada Boşanmak İstemek

        Rüyada boşanmak istemek rüyayı gören kişinin ekonomik sorunlarından kurtulmak için çaba harcayacağına işaret edebilir. Farklı bir yoruma göre de tersine rüya sahibi hem ekonomik hem de ailevi sorunlar yaşamaya başlar ve bunalacağı bir döneme giriş yapar.

        Rüyada Eşinden Ayrılmak

        Rüyada eşinden ayrılmak rüyayı gören kişinin yaşamının genel olarak zorlaşacağına işaret etmektedir. Bazı alimlere göre rüyayı gören kişi taşıyamayacağı kadar yükü üzerine alacaktır. Bunun sonucunda da maddi ve manevi çöküş yaşayacağı bir döneme girip bunalım ile karşılaşabilir.

        Rüyada Sevgiliden Ayrılmak

        Rüyada sevgiliden ayrılmak pek hayırlı bir rüya değildir. Bu rüyanın sahibi zorluklar yaşayacağı bir döneme girer. Bazı alimler rüya sahibinin maddi açıdan zarara uğrayabileceğini belirtirler. Farklı bir yoruma göre de rüyayı gören kişi mutsuz zamanlara giriş yapar. Bunun sonucunda depresyon ile mücadele etmek zorunda kalabilir. Bu dönemde yakın arkadaşları ve ailesi kendisine destek olmazsa geri dönüşü olmayan bir yola girebilir.

        REKLAM

        Rüyada Boşanma Kararı Almak

        Rüyada boşanma kararı almak genelde hayırlı görülen bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin çalışma yaşamı ile ilgili güzel gelişmelerin olacağına inanılır. Eğer rüya sahibi ticaret ile uğraşmayı düşünüyorsa çok başarılı olacaktır. Bunun sonucunda güzel paralar kazanıp yaşamını daha kaliteli bir şekilde idame ettirecektir.

        Rüyada Boşanmak İstediğini Söylemek

        Rüyada boşanmak istediğini söylemek çeşitli anlamlara gelebilir. Genellikle rüya sahibi karşı karşıya kaldığı zorlukları çok çaba harcayarak aşabilir. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişinin sağlığı konusunda dikkatli olması gerektiğine inanılır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ