Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Valiz Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Valiz Toplamak ve Hazırlamak Anlamı Nedir?

        Rüyada Valiz Görmek

        Rüyada valiz görmek genelde rüya tabir eden alimler tarafından hayırlı görülen bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi yaşamındaki sorunları çözer ve rahata erer. Bir başka yoruma göre de bu rüya seyahate işaret edebilir. Bazı rüya tabiri yapan alimler bu seyahatin hayırlı olmayabileceğini ve seyahat esnasında olumsuz bir haber alınabileceğini de belirtirler.

        Rüyada Valiz Hazırlamak

        Rüyada valiz hazırlamak kişinin gerçek yaşamında da bir yolculuğa çıkacağı anlamına gelir. Genel olarak bu rüya, rüya tabir eden alimler tarafından hayırlı görülür.

        REKLAM

        Rüyada Valiz Toplamak

        Rüyada valiz toplamak rüyayı gören kişinin kendisi için önemli bir seyahate çıkacağına delalet etmektedir. Bir başka tabire göre de bu rüyayı gören kişinin çevresinde saygınlığı artar ve bu kişi iş yaşamında önemli atılımlarda bulunur.

        Rüyada Valiz Kaybetmek

        Rüyada valiz kaybetmek genelde olumlu bir rüya gibi görülmez. Bu rüyanın sahibi çalışma yaşamında önemli kayıplara uğrayabilir. Bu kayıpların genelde maddi olduğu düşünülür. Genel olarak bu rüyayı gören kişi para ya da mal kaybına uğrar. Bir başka tabire göre de bu rüyanın sahibinin gerçekçi olmadığı ve gerçek olmayacak hayallerle uğraştığı da söylenmektedir.

        Rüyada Valiz Taşımak

        Rüyada valiz taşımak genelde pek hayırlı görülmez. Bu rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir döneme gireceği düşünülür. Bir başka yoruma göre valizin ağırlığına bağlı olarak sıkıntının ağırlığının da değişeceği düşünülmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Kırmızı Valiz Görmek

        Rüyada kırmızı valiz görmek, rüya sahibinin karşılığı olmayan bir aşk yaşayacağına işaret eder.

        Rüyada Kıyafetleri Valize Koymak

        Rüyada kıyafetleri valize koymak, genelde pek hayırlı görülmez. Bu rüyanın sahibi kendi yaşamındaki sorunları bir tarafa bırakıp devamlı farklı kişilerin sorunları ile ilgilenmek zorunda kalır. Bu durumda rüya sahibinin bunalmasına yol açar.

        Rüyada Siyah Valiz Görmek

        Rüyada siyah valiz görmek, rüyayı gören kişinin yaşamında çeşitli problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder. Fakat rüyayı gören kişi sabırlı olursa kısa zaman içinde bu sorunları çözerek rahatlar.

        Rüyada Boş Valiz Görmek

        Rüyada boş valiz görmek, rüyayı gören kişinin işleriyle ilgili çeşitli sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin tasarladığı ya da çaba harcadığı konularda hayal kırıklığı yaşayabileceğini göstermektedir. Diğer yandan farklı bir yoruma göre bu rüya, rüyayı gören kişinin yaşamda farklı konularda sınanacağı anlamına gelir.

        REKLAM

        Rüyada Valiz Almak

        Rüyada valiz almak genel olarak hayırlı ve anlamı güzel bir rüya değildir. Bu rüya rüyayı gören kişinin yakınlarından, ailesinden ya da çevresinden zorunlu nedenlerle ayrılacağına işarete der. Farklı bir yoruma göre de rüyayı gören kişi kötü bir haber alır ve bundan dolayı uzun süre üzüntü yaşar.

        Rüyada Valizini Kaybetmek

        Rüyada valizini kaybetme, çalışma yaşamında para kaybedileceği anlamına gelir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ