Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selami Şahin: Çocuklarımın hayatına karışmıyorum! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Yeni albüm için kolları sıvayan usta müzisyen Selami Şahin, önceki gün Etiler'deydi. Bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Şahin'e son zamanların tartışma konusu haline gelen kadın sanatçıların iddialı kıyafetler tercih etmeleri soruldu.

        "AÇIK SAÇIK OLMAMALILAR"

        Selami Şahin, konuyla alakalı, "Her şey tadında güzel. Sahneye çıkıyorsa ona göre giyinmeli. Oraya gelen kıyafete değil, sese geliyor. O yüzden açık saçık olmamalı..." ifadelerini kullandı.

        2

        "ÇOCUKLARIMIN HAYATINA KARIŞMIYORUM"

        Popçu Edis'in kızı İrem Şahin ile öpüşürken ortaya çıkan fotoğraflarıyla da ilgili konuşan ünlü isim, "Çocuklarım büyüdü, onların hayatına karışmıyorum. Evlatlarım benimle arkadaş gibidir. Onlar karar verir ben ise karşılarım." dedi.

        3

        HABERTÜRK ORTAYA ÇIKARDI

        Son dönemin popüler isimlerinden Edis'in (31) yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcının Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin (26) ile yakınlaştığını Habertürk'ten Aytekin Teker ortaya çıkarmıştı.

        4

        Edis, geçtiğimiz yıl ekim ayında Maçka'daki bir mekanda eğlenmiş ve sarışın bir güzel ile dudak dudağa öpüşürken objektiflere takılmıştı. Kimliği merak edilen güzelin Meryem İrem Şahin olduğu öğrenilişti.

        "ARKADAŞLAR"

        İrem Şahin'in yakın çevresinden yapılan açıklamada ise, "Edis ile yakın arkadaşlar." denilmişti.

        5

        BABASIYLA AYNI KLİPTE

        İrem, Selami Şahin'in "Sen Bela Mısın Başıma?" adlı şarkısının klibinde babasına eşlik etmişti.

        6

        "TÜRKİYE'DE BÜYÜMEK BANA AVANTAJ SAĞLADI"

        Öte yandan Londra'da doğup henüz iki yaşındayken Türkiye'ye gelen şarkıcı Edis Görgülü, konuk olduğu programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

        30 yaşındaki şarkıcı, büyüme sürecini Londra'da geçirmek isteyip istemeyeceğine dair şu ifadeleri kullanmıştı: Çocukluk dönemimde bunu daha çok düşünüyordum. Londra'da büyüseydim daha iyi olur diye bir düşünce vardı o zamanlar kafamda... Ama büyüdükten sonra hayat hikayemin şu anki sürecinden memnun olduğumu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Türkiye'de büyümek bana daha fazla avantaj sağladı diye düşünüyorum.

        7

        "İSTANBUL'DA SÜREKLİ KAYBOLUYORDUM"

        Görgülü, ayrıca İstanbul'a ilk geldiği zamanları ise, "Tam manasıyla afalladım. İstanbul benim için hep turistik bir yerdi. Ablamı ya da başka akrabaları ziyaret için gelinen ve gezilen bir olarak kodlamıştım İstanbul’u. İstanbul’da yaşamaya başladığım ilk iki sene sürekli kayboluyordum sokaklarda. Oldukça kozmopolit ve büyük bir şehir İstanbul elbette, sonrasında ben de herkes gibi alıştım İstanbul'a." sözleriyle anlatmıştı.

        8

        "KOKU TAKINTIM VAR"

        Ünlü şarkıcı, "Hiç takıntın var mı?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti: Koku takıntım var, çok güzel kokuyu da çok kötü kokuyu da sevmiyorum. Evimde de hava temizleyiciler vardır, çok kokan bir arkadaşım gelirse direkt onun önüne oturturum.

        9

        "KONSERE HAZIRLANMAM 45 DAKİKA SÜRÜYOR"

        Konser öncesi ritüellerinden de bahseden Edis Görgülü, "Konsere hazırlanmam yaklaşık bir 45 dakika sürüyor benim. Meditatif ritüellerim var nefes egzersizleri gibi bir de klasik ses açma sürecim var. Sahnedeki dans kondisyonumun iyi olması için her konser önce mutlaka koşarım." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "HALK OYUNLARIYLA İLGİLİYDİM"

        Dansın en az müzik kadar hatta zaman zaman müzikten daha fazla bir şekilde hayatında olduğunu da vurgulayan şarkıcı sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Küçüklüğümden beri dans hayatımın içerisinde, hip-hop dans yaptığım kadar halk oyunlarıyla da ilgiliydim okul zamanları... Hatta okulumuzun halk oyunlarıyla ekibiyle baş dansçı olarak Polonya’ya gitmiştim. Anamur, Karadeniz, Antep, Kafkas gibi pek çok yöreyi oynadım halk oyunlarında da. Hatta kas hafızası o kadar yer etmiş ki zaman zaman sahnede bazı figürler yaparken mesela Karadeniz yöresine kaydığımı hissediyorum.

        11

        "SON İLİŞKİM BİR DAHA İLİŞKİ YAŞAMAMAYI ÖĞRETTİ"

        Edis Görgülü, "En son ilişkinden ne öğrendin?" sorusuna ise, "En son ilişkim bana bir daha ilişki yaşamamayı öğretti." cevabıyla hem izleyenleri güldürmeyi, hem de akıllarda soru işareti bırakmayı başarmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ