Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Aboubakar ve Cabot transfer için sürpriz gelişmeler - Beşiktaş Haberleri
        1

        Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ligler Beşiktaş'ı maddi anlamda daha zor duruma soksa da transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

        2

        Portekiz basını, sık sık gündeme gelen Aboubakar-Beşiktaş flörtü konusunda yeni bir iddia ortaya attı.

        3

        A Bola'da yer alan habere göre; siyah-beyazlılar, kemer sıkma politikasına uygun olarak Kamerunlu golcüye yeni bir teklif hazırlığında.

        4

        Gelecek sezon tavan ücret olarak 1.5 milyon Euro'yu belirleyen Kartal, Aboubakar'a da bu rakam üzerinden 3 yıllık sözleşme teklif edecek.

        5

        Porto'da 2 milyon Euro civarında para kazanan Aboubakar'ın bu noktada indirime gitmesi gerekeceği ifade edilirken sözleşme süresinin uzun olmasının bu konuda bir avantaj olabileceği kaydedildi.

        6

        Aboubakar, bu sezon sadece 7 maçta Porto forması giyerken takımına 2 gollük katkı sağladı.

        7

        Kamerunlu forvet, Beşiktaş'ta 2016/2017 sezonunda 38 resmi maçta 19 gol ve 4 asistlik katkıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

        8

        CABOT'TAN FLAŞ SÖZLER!

        Transfer dönemi için adı Beşiktaş'la anılan Jimmy Cabot, Beşiktaş iddialarına yanıt verdi.

        9

        Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı sorulan 26 yaşındaki kanat oyuncusu "Her transfer dönemindeki gibi iddialar ortaya çıkıyor. Benim de sözleşmem sona eriyor. Ne olacağını göreceğiz" dedi.

        13

        Hollanda ekibi, koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan futbolun normale dönmesinin ardından siyah-beyazlılarla masaya oturacak.

        14

        DIABY'NİN YENİ ADRESİ

        Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'dan kiraladığı futbolcu Abdoulay Diaby, Standard Liege'in radarına girdi.

        15

        Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre; Lizbon'un 5 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtilirken, Belçika ekibinin bu transferi kiralık olarak bitirmek istediği vurgulandı.

        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ