Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş haberleri! Kagawa dünya gündeminde - Beşiktaş Haberleri
        1

        Kış transferinin son gününde Beşiktaş’a katılan Shinji Kagawa’nın, Antalyaspor karşısında 81. dakikada oyuna girip, 2 gol birden atması dünya basınında geniş yer buldu.

        2

        Ljajic’in yerine girdikten 10 saniye sonra topla buluşan Kagawa, 19’uncu saniyede topu filelere gönderdi. Japon yıldız bu golden 2 dakika sonra da serbest atıştan bir kez daha Antalyaspor ağlarını havalandırınca, tarihi bir başlangıca imza attı.

        3

        Beşiktaş formasıyla gol atan ilk Japon olma unvanı da kazanan Kagawa’ya dünya basını geniş yer ayırdı.

        4

        Bazı önemli siteler şu ifadeleri kullandı. Dailymail.co.uk: Kagawa için tarihi gün. 31 Ekim’de Alman Kupası’nda oynadığı karşılaşmadan sonra ilk müsabakasına çıktı, 81’de girdi, 2 gol attı.

        5

        Rmcsport.bfmtv.com: Kagawa büyük zaferde yer aldı.

        6

        Bild.de: Kagawa büyük şov yaptı. Kagawa ilk bakışta Beşiktaş için bir joker değildi ancak işaretler Japon yıldızın sezonun ikinci yarısında Beşiktaş’a değerli bir katkı sağlayacağını gösteriyor.

        7

        Lequipe.fr: Kagawa 3 dakikada iki gol attı. Monaco’nun elinden kaçırdığı Japon oyuncu ilk maçında yıldızlaştı.

        8

        Japantimes.co.jp, “Kagawa’dan rüya gibi bir başlangıç. 81’de oyuna girdi, 2 gol attı” ifadesini kullanırken, news.livedoor.com da, “Japonya’dan gelen Kara Kartal. Beşiktaş için yeni bir değer olacağını kanıtlıyor” yorumunu yaptı.

        9

        Number.bunshun. jp ise şu tespitlerde bulundu: Yetenek paslanmaz. Kagawa oyuna girdikten sadece 3 dakika sonra 2 gol attı. Beşiktaş’ı tanımak onun için biraz zaman alabilir ama yine de 6 ay iyi bir süre. Kagawa hala 29 yaşında ve ön saflarda oynayabiliyor. Türkiye’deki yarım sezon onun için çok önemli bir fırsat.

        13

        Voetball: Kagawa "rüya başlangıç" tanımını daha yüksek seviyeye taşıdı.

        14

        Goal: Kagawa ilk maçında hemen etki yarattı. İki gol birden bulan Kagawa ilk golüyle rekora imza attı.

        15

        Kagawa'nın, Beşiktaş’ta yaptığı başlangıç, onu camiada da ilgi odağı haline getirdi. Karşılaşmadan sonra BJKTV’de söyleşiye katılan Kagawa ilk golü için, “Ben de ne olduğunu anlamadım. Biraz da şanslıydım aslında. Ben de beklemiyordum. Bir anda gelişti işte” yorumu yaptı.

        16

        Japon yıldız, rüya gibi bir başlangıç olduğunu ve bunu anlatmakta kelime bulmakta zorlandığını dile getirdi.

        17

        İkinci golünü yorumlarken, “3 dakikada her şey çok hızlı gelişti” diyen Kagawa, “Aslında ikinci golde de biraz şanslıydım. Sert vurmadım ama kaleci ters ayakta yakalandı. Buna biraz çalışmam lazım, antrenmanlarda tekrar etmem lazım” dedi.

        18

        Muhabirin, “Bu daha fragman, devamı gelecek” diyebilir miyiz?” şeklindeki sorusuna da Kagawa, “Diyebiliriz” karşılığını verdi.

        22
        23

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ