Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe maçının 11'leri belli oluyor! Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (GS - FB) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasındaki derbi maçta bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek. İki takım arasındaki derbi mücadelesi Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. beIN Sports'dan naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

        2

        Ligdeki ilk 5 maçta ikişer galibiyet ve beraberlikle bir yenilgi alan ve 8 puan toplayan sarı-kırmızılı takım, 7. sırada bulunuyor.

        3

        Ligin geride kalan 5 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe ise 10 puan topladı. Yaptığı maçlarda 11 kez fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 6 gol gördü.

        4

        ÖMER BAYRAM VE ANDONE KULÜBEDE

        Galatasaray'da son haftaların formda ismi Ömer Bayram, Fatih Terim tarafından ilk 11'de düşünülmüyor. Tecrübeli çalıştırıcı hem sol kenar hem de orta saha için önemli bir alternatif olan milli futbolcuyu, sonradan görevlendirmeyi düşünüyor. Ömer Bayram, derbi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Milli futbolcu, Fenerbahçe mücadelesinde de sarı kart görürse 7. haftadaki Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşecek.

        5

        Sarı-kırmızılı formayla ilk maçına geçen hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında çıkan Rumen golcü Florin Andone de yedek kulübesinde yer alacak. Yıldız futbolcu, maçın gidişatına göre sonradan forma şansı bekleyecek.

        6

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle:

        FERNANDO MUSLERA

        16

        RADAMEL FALCAO

        17

        FENERBAHÇE'DE RODRIGUES SAKAT

        Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Garry Rodrigues, eski takımı Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Rodrigues, sarı-lacivertli takımın geçen hafta MKE Ankaragücü ile yaptığı mücadelenin ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

        18

        Sarı-lacivertlilerde cezalı futbolcu bulunmazken gerçekleştirilen son idmana Victor Moses da katılmadı. Fenerbahçe'de Rodrigues ve Moses dışında cezalı oyuncu bulunmuyor.

        28

        MAX KRUSE

        29

        VEDAT MURIC

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ