Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika haberi... Fernandao transferinin maliyeti belli oldu - Son Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yanda da yıldızlarıiçin gelen teklifleri değerlendirerek mali olarak elini rahatlatıyor... Sarı-Lacivertliler, 2015’te Atletico Paranaense’den transfer ettiği 31 yaşındaki golcü Jose Fernandao’yu Suudi Arabistan ekibi El Wehda’ya gönderdi.

        Kanarya’nın bu satıştan3 milyon dolar kazandığı öğrenildi. Fenerbahçe, 1 yıllık sözleşmesi kalan 31 yaşındaki santrforuntransferiyle birlikte mali olarak nefes aldı.

        Yapılan açıklamada, “Al Wehda ve oyuncunun kendisi anlaşmaya varmıştır. Fernandao’ya hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

        104 MAÇTA 50 GOL

        Brezilyalı, Fenerbahçe'de geçirdiği 3 sezonda 104 resmi maça forma giyerken, 50 gol attı. Fernandao, son iki sezonda Deportivo’da oynayan ve 1 Haziran’da Al Wahda ile imzalayan Emre Çolak’la takım arkadaşı oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ