Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague David Blatt: Bu galibiyeti almak için iyi savaştık - Basketbol Haberleri

        Çok iyi bir takıma karşı kazandıklarını vurgulayan Blatt, "Çok büyük bir takıma karşı bu galibiyeti almak için iyi savaştık. İlk çeyrekte kazandığımız fark çok işimize yaradı. Bu maçı kazanmamız kulübümüz ve oyuncularımız açısından çok şey ifade ediyor ama sonuçta bir galibiyet elde ettik." dedi.

        Çok zor bir ligde oynadıklarını dile getiren tecrübeli antrenör, "Bu galibiyet şunu gösteriyor; sert oynarsanız, mücadele ederseniz ve yaptığınız işi severseniz böyle bir galibiyet alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

        CSKA Moskova karşısında alınan galibiyetin Türk basketbolseverleri çok sevindirdiği ile ilgili bir soruya cevap veren Blatt, "Türk seyircilerin tüm Türk takımlarını destekliyor olması sevindirici bir şey. Avrupa kupalarında Türk takımları çok iyi işler yapıyor. CSKA Moskova bu akşama kadar sadece Türk takımlarını değil, tüm takımları yendi. Ben de Türk takımlarının kazanmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

        ITOUDİS: BU KADAR KÖTÜ MÜCADELE ETTİĞİMİZİ HATIRLAMIYORUM

        CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ise Darüşşafaka Doğuş'un galibiyeti hak ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

        "Rakibimizi tebrik ederim. İyi oynayan taraf onlardı ve galibiyeti hak ettiler. Bu kadar kötü başlangıç yaptığımızı ve kötü mücadele ettiğimizi hatırlamıyorum. İlk çeyreğin aksine diğer 3 çeyrekte daha iyiydik ve skor bu durumda 65-61 lehimize oluyor. Biraz geç uyandık. Maçın sonuna kadar çok top kaybı yaptık. Son anda ise çalıştığımız gibi hücum etmeyi başardık. Bu maçtan iyi bir ders aldık. Maratona devam edeceğiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ