Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar Belediyespor Kulübü'nün başkanı Hüseyin Eryüksel, HABERTÜRK TV'de yayınlanan Spor Türk programına telefonla bağlanarak Hamza Hamzaoğlu ve Bilal Kısa hakkında açıklamalarda bulundu.

        Hamza Hamzaoğlu'yla 2.5 sene uyum içinde çalıştıklarının altını çizen Eryüksel, "Bu süre içinde Hamza hocadan hem insan hem de spor adamı olarak çok memnun kaldık. Çalışma arzusu, transferleri ve kişiliğiyle takdirimizi kazandı" ifadelerini kullandı.

        Yeşil-siyahlı kulübün başkanı, Bilal Kısa'nın Galatasaray'a transferiyle ilgili çıkan haberlere, "Galatasaray'ın Bilal için bize ulaşan doğrudan yahut dolaylı bir teklifi olmadı. Zaten biz Bilal'e ihtiyacı olan ve Bilal'in alternatifi bir oyuncuya sahip olmayan bir takımız. Devre arasında bu transfere kesinlikle onay vermeyiz ancak sezon sonunda düşünebiliriz" sözleriyle açıklık getirdi.

        Eryüksel, son olarak, Bilal Kısa'nın Galatasaray maçı öncesinde bilerek kart cezalısı durumuna düştüğü yönündeki iddiaları "Bilal, Türk Milli Takımı'nın bir oyuncusu ve kesinlikle o karakterde biri değil" sözleriyle yalanladı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kadıköy'de devrilen vinç 11 katlı binaya çarptı

        KADIKÖY, Erenköy Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'nde inşaat çalışması sırasında kaldırımda bulunan vinç devrilerek 11 katlı binaya çarptı. Olayda yaralanan olmazken, cadde trafiğe kapatıldı. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ