Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan Emre Belözoğlu'na saldırı açıklaması - Beşiktaş Haberleri

        Eskihisar-Topçular feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğrayan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, olayı anlattı. Emre Belözoğlu, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim" ifadelerini kullandı.

        ORHAN AK: "SİLAH ÇEKMEDİM"

        Emre Belözoğlu'nun yanında bulunan ve taraftarlara silah çektiği iddia edilen Orhan Ak, ise şu açıklamayı yaptı:

        "Yaşananlar doğrudur ancak silah çekme konusu gerçek değil. Benim ruhsatlı silahım var ama ne çıkardım ne çektim. Böyle bir durum olmadı. Ancak insanları anlamak mümkün değil. Gözleri dönmüştü. Eğer feribottaki diğer insanlar araya girmese bizi denize atacaklardı. Emre'ye 'Şampiyon biz olacağız' diyerek ana avrat küfür ettiler... Emre de alttan aldı 'Tamam siz olun' dedi ama ona rağmen saldırdılar" diye konuştu.

        AHMET NUR ÇEBİ: "GEÇMİŞ OLSUN' DİYORUM AMA..."

        Beşiktaş Kulübü'nde olay hakkında ilk açıklama ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'den geldi. NTV Spor'a konuşan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğramasına ilişkin, "Duyum aldım, ama bilgim yok" dedi.

        Geçmiş olsun dileğinde bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı, "Sporda bu şiddetin son bulması gerektiğini ifade ettik. Tararaftara söylüyoruz bunu, ama kitleleri toplumsal olarak hareketlendirmemek için yönetici ve futbolculara da önemli görevler düşüyor. Öyle bir şey olmuşsa 'geçmiş olsun' diyorum. Ama yönetici ve futbolcuların da tehditkar, tacizkar hareket etmemeleri gerektiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ