Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Arda Turan, Barcelona’ya yazıldı - Futbol Haberleri

        Atletico Madridli futbolcu Arda Turan’a İspanya medyası tarafından, ‘Ardaturanismo Barcelona’ya transfer olacak’ şeklinde haberler yayınlanmaya başladı. Adı daha önce İngiliz kulüpleriyle anılan ve milli futbolcunun menajerinin, ‘Arda Atleti’den ayrılmak istiyor’ şeklinde kullandığı ifadelerin ardından Arda şimdi de Barcelona’ya yazıldı.

        Katalanların spor gazetesi El Mundo Deportivo, kapaktan verdiği haberinde mevcut başkan Josep Maria Bartemou'nun en büyük kozunun milli futbolcumuz Arda Turan olduğunu iddia etti. Arda'nın Atletico de Madrid'den ayrılacağını savunan gazete, bu futbolcunun bonservis bedelinin 41 milyon Euro olduğunu ve bu rakamı Josep Maria Bartemou'nun verebileceği hatırlatıldı. Gazete ayrıca teknik direktör Luis Enrique'nin de bu transfere yeşil ışık yaktığı vurgulandı.

        El Mundo Deportivo gazetesine göre Arda ile Atletico de Madrid ayrılığı da kaçınılmaz bir konuma geldi. Atletico hocası Simeone'nin bir süre önce yaptığı açıklamayıda referans alan gazete Arjantinli hocanın Marca radosuna verdiği demecinde milli futbolcumuza iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceği mesajı verdiğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ