Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Vitor Pereira'yı topa tuttu - Futbol Haberleri
        1

        Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Shakhtar Donetsk'e 3-0 mağlup olup Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in tespitleri...

        2

        LUCESCU DA ŞAŞIRDI
        İlk maç 0-0 bitmiş. Yılların tecrübeli teknik adamı Lucescu, basın toplantısında Fenerbahçe'nin aynı formatta çıkmasını beklemiyorum dedi. Ama gördük ki Vitor Pereira, benim oyun planım bu diyor.

        3

        TAKTİĞİ LUCESCU VERSE...
        Fenerbahçe, bu formatıyla, şampiyonluğa oynar mı? Oynar. Bir takıma 7 tane atar mı? Atar. Ancak uluslararası seviyede bu formatla oynanmaz. Lucescu planlasa, Fenerbahçe soyunma odasına gidip böyle oynayın dese ancak böyle olurdu.

        4

        ÖNDE 5'Lİ OYNUYOR
        Shakhtar Donetsk ne oyunuyor? 4-2-3-1. Real Madrid ne oynuyor? 4-2-3-1. Futbol çok basit bir oyun. Fenerbahçe 4-4-2 oynamıyor. Fenerbahçe 4-1 ve önde 5'li oynuyor.

        5

        DEVLER LİGİ KARAKTERİ YOK
        Fenerbahçe'de önde oynayan oyuncular bugüne kadar hiç yapmadıkları kadar faul yapacaklar. Avrupa'da en sıradan takımların bile sahip oldukları organizasyonları var. Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi seviyesindeki karakteri görmedim.

        6

        "UÇARAK DEĞİL TUTARAK"
        Devre arasında Fenerbahçe'nin bir üst tura uçarak değil, tutarak gidebileceğini söylemiştim. 80'e kadar gol yememeleri de gerekiyordu.

        7

        PEREIRA, HARAKİRİ YAPTI
        Bugün yarın ligde oynadığınız bazı takımlara karşı çok rahat galibiyet elde edersiniz ama Avrupa Arenası'nda böyle olmaz. Vitor Pereira, Nou Camp'a gitse de böyle oynayacak gibi. Pereira, harakiri yaptı.

        8

        AVRUPA'DA DEĞİL TÜRKİYE'DE
        Cuma günü kuralar çekilecek. Southamtpn ve West Ham United dışında çok sayıda favori takım var ama Fenerbahçe'ye bu hoca ve bu karakteri ile hiçbir zaman Avrupa'da favori diyemem ama Türkiye'de 80'den aşağı gol atmaz. Bir maçta 4-1'de yenilebilir.

        9

        ELENMEMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİ
        Fenerbahçe'nin uluslararası düzeyde kadrosu var ama oyun yapısı uluslararası düzeyde değil. Elenmemesi mümkün değildi. Çok acayip şeyler olması lazımdı ama Türkiye Ligi'nin de favorisi olurlar.

        10

        AZİZ BAŞKAN SOHBET ETSİN
        Ne kadar hazır olursanız olun Avrupa'nın en zayıf takımı da gelse elenme şansınız var. Başkanlar, antrenörlerin işine karışmaz ama futbol sohbeti yaparlar. Aziz Bey, ne yapsın ne etsin, futbol sohbeti yapsın. "Biraz da şöyle denesin" desin.

        11

        COŞKUYU BEKLEMEK LAZIM
        İsmail Kartal'ın takımının en büyük problemi coşkuydu. Fenerbahçe, yapılanmayı şampiyon olduğu sene yapmalıydı. Fenerbahçe, o coşkusunu Robin Van Persie ile birlikte yapabilecek mi? Bekleyip görmek lazım. Antrenörün kesinlikle ve kesinlikle bir "B" planı olur.

        12

        %1 ETKİLEMEMİŞTİR
        Vitor Pereira'nın tribüne gönderilmesi takımı etkilemesi %1'i geçmez. Hocaya, "Atılmasaydı Fenerbahçe elerdi" diyemem.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ