Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Hacıosmanoğlu TFF'ye gitti - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'de 5. haftada tartışılan hakem kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu.

        Trabzonspor-Galatasaray maçında Cüneyt Çakır'ın Denayer'in eline çarpan pozisyonu için çalmadığı düşünülen penaltı kararı bordo-mavili kulübün öfkesine sebep olmuştu.

        Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün sabah soluğu Futbol Federasyonu'nun Riva'daki merkezinde aldı. Önce TFF yönetim katını ziyaret eden Hacıosmanoğlu daha sonra MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun odasına gelerek 1 saati bulan bir görüşme yaptı.

        MÜFTÜOĞLU SAKİNLEŞTİRDİ

        Odaya geldiğinde öfkeli olan Hacıosmanoğlu'nun çıkışta daha sakin olduğu görüldü. Müftüoğlu'nun golden önceki faulün tartışılamayacağını, penaltı pozisyonu için de Cüneyt Çakır'ın UEFA talimatları doğrultusunda hareket ettiğini dile getirdiği öğrenildi.

        RİVA'DAKİ HAKEMLERLE KARŞILAŞMADI

        Riva'da 9 profesyonel hakem MHK'nın bitişiğindeki ofislerde mesai yapıyor. Salı, çarşamba ve perşembe günleri burada eğitim ve antrenman yapan hakemler dün Riva'da değillerdi. Halis Özkahya atletik test için İsviçre'de, Fırat Aydınus G.Birliği-Beşiktaş maçı için Ankara'da, Mete Kalkavan ise izinliydi.

        (Türkiye)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ