Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Deniz Çoban, HABERTÜRK'e konuştu (Kasımpaşa - Çaykur Rizespor) - Kasımpaşa Haberleri

        Atilla TÜRKER / HABERTÜRK SPOR

        Kasımpaşa-Rize maçı sonrası yayıncı kuruluş ekranına çıkıp özür dileyen hakem Deniz Çoban, sıcağı sıcağına arkadaşımız Atilla Türker’e konuştu. Çoban, “Soyunma odasına girdiğimde Rıza Çalımbay yanımıza geldi ve penaltı pozisyonunu bir kez daha izlememi rica etti. Nitekim izledim. Kasımpaşa aleyhine verdiğim penaltının, penaltı ile alakası olmadığını gördüm. Böyle penaltı olmaz. Rize’ye gösterdiğim 2. kırmızı kart da doğru değildi. Maçı katlettim. İnanılmaz üzüldüm. Bittim. Kahroldum” dedi.

        Çoban şöyle devam etti: “Nasıl böyle bir hata yaparım ben. Bu işler bu kadar basit mi! Kulüpler milyonlarca lira para yatırıyor. Milyonlarca insan takımlarını destekliyor. Bizlere de her türlü imkan sağlanıyor. Sonra da ben çıkıyorum, böyle hatalar yapıyorum. Olur mu böyle şey... Vicdanen büyük rahatsızlık duyduğum için kameraların karşısına geçtim. Öyle ki yardımcı hakem arkadaşlarım bile canlı yayına çıkacağımdan habersizdi.”

        ‘KENDİ İRADEMLE ÇIKTIM’

        Maç sonrası 23.00 uçağı ile Konya’ya dönen Çoban, “MHK’nin güvenini boşa çıkardığım için ayrıca üzgünüm. Kuddusi Müftüoğlu pırıl pırıl bir yöneticimiz. Bacak kadar halimi bilir. Kendisini mahcup ettim. Ekran önüne hiç kimsenin isteği ile değil, kendi irademle çıktım. Ne söylediğimi tam hatırlamıyorum ama bilinçli olarak çıktım. Maç sonrası sadece eşimle konuştum” dedi.

        Çoban “Hakemliği bırakacak mısınız” sorumuzu ise “Artık ne olur, hakkımda ne karar verilir bilemem. Karışık duygular içindeyim. Ailem benim her şeyim. Ailem ile konuşmadan bir karar alamam” diye yanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ