Fikret Orman: Akhisar'ı yenersek bu iş biter
Temkinli konuşan Orman, "Önümüzdeki hafta Akhisar'ı yenersek işi bitiririz. Çünkü F.Bahçe, bir gün sonra Trabzon'la deplasmanda karşılaşacak. Olası puan kaybında ışığı daha net göreceğiz" ifadelerini kullandı
HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT
Tüm Beşiktaşlılar gibi yönetim de geri sayıma geçti, ‘matematiksel’ olarak şampiyonluğun garantilenmesini bekliyor... Sivas’ı deplasmanda 2-1 yenerek kritik bir eşiği atlayan Siyah-Beyazlılar’da başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş, bu galibiyetin ardından bir araya geldi.
GÜNEŞ: BİR ŞEY KAZANMADIK
Başkan Fikret Orman, galibiyet nedeniyle tebrik ettiği teknik direktör Şenol Güneş, takımın rehavete kapılmaması için tüm camianın dikkatli olmasını istedi. Güneş, “Daha bir şey kazanmadık. Ne ben ne siz ne de futbolcular, kimse erken konuşmasın. Abartmayalım. Takımı rehavete sokmayalım. Yüzdük yüzdük sonuna geldik. Bu ciddiyetle devam edelim” dedi.
‘BU YOLA BAŞ KOYDUK’
Tıpkı teknik direktör Şenol Güneş gibi temkinli konuşan başkan Fikret Orman, ise kutlama yapmak için erken olduğunu söyledi. 30. haftada oynanacak Beşiktaş- Akhisar ile Trabzon-F.Bahçe maçlarına dikkat çeken Orman, “Ben de şampiyonluğa inanıyorum. Ama biten bir şey yok. Biz bu yola baş koyduk. Akhisar’ı yenersek bu işi bitiririz. Çünkü F.Bahçe, bir gün sonra Trabzon’la deplasmanda karşılaşacak. Olası puan kaybında ışığı daha net göreceğiz. Ligin bitimine erken bir dönem kala şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz” dedi.