Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Arena'da alkış ve Quaresma gerginliği - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray, seyircisi önünde çıktığı mücadelede puan alamadı.

        Şampiyonluk yarışındaki en iddialı takım durumunda bulunan lider Beşiktaş'a karşı zorlu bir mücadele veren sarı-kırmızılı ekip, 76. dakikada Mario Gomez'in golüne engel olamayınca, 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

        Galatasaray, elde edeceği bir galibiyetle, Avrupa kupalarına katılım hakkı yolunda lig 5.'liği için Osmanlıspor'la arasındaki puan farkını 1'e indirme fırsatını da kullanamadı.

        Galatasaray 45 puanda kalırken, puan cetvelinde 6. sırada girdiği haftada Akhisar Belediyespor'un Kayserispor'la 1-1 berabere kalması sonrası 7.'liğe geriledi. Sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa'nın yarın Torku Konyaspor deplasmanında galip gelmesi durumunda haftayı 8. sırada tamamlayacak.

        MAÇ SONRASI GERGİNLİK

        Karşılaşma sonrasında Galatasaray tribünlerinde gerginlik yaşandı.

        Bazı taraftarların Beşiktaş takımını alkışlaması üzerine, başka bir grup bu duruma ıslıklarla tepki gösterdi. Odeabank tribününde bu nedenle kavga çıktı. Bunun üzerine tribüne giren polis, kavganın daha da büyümesini önledi.

        Ayrıca, maçın sonunda Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma formasını bir Galatasaray taraftarına verirken, siyah-beyazlı oyuncunun formasını alan kişiye de tepki gösterildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ