Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fabricio Agosto Ramirez'le anlaştı - Beşiktaş Haberleri

        ÖN ANLAŞMA

        İspanyol kalecinin menajeri Efrain Pachon ile bir araya gelen yönetim 3 yıllık kontrat üzerinde anlaşma sağladı. Yapılan ön protokolün devreye girmesi durumunda siyah beyazlılar Deportivo'ya 3 milyon Euro ödeyecek.

        Ön protokolde anlaşmadan cayılması durumunda taraflara yaptırım uygulanmasına neden olabilecek herhangi bir madde yok. Beşiktaş bu nedenle; fakat daha da önemlisi Fabricio'nun geçirdiği iki ağır sakatlığın yarattığı endişe nedeniyle daha iyi bir alternatif bulma çabasında.

        ASIL HEDEF DAVID OSPINA

        Ayağı kırıldığı için uzun süre sahalardan uzak kalan Fabricio'nun dizinde de kronik sorunlar olduğundan bahsediliyor. Deportivo bu sakatlıklardan önce 28 yaşındaki kaleci için 7 milyon Euro istiyordu, şimdi ise fiyatı 3 milyon Euro'ya düştü.

        Tüm bu etkenleri göz önünde bulunduran Beşiktaş, Fransa'da Nice'de oynadığı dönemde de gündemine gelen David Ospina'ya teklifte bulundu.

        OSPINA TEKLİFİ KABUL ETTİ

        Kolombiyalı kalecinin temsilcisi Matthieu'yla temasa geçen yetkililer, olumlu yanıt aldı. Ospina, Beşiktaş'a gelmek istiyor. Oyuncu açısından sorun yok; ancak Arsenal'ın bu transferde iknâ edilmesi gerekiyor.

        Londra kulübünün menajeri Arsene Wenger, kiralık olarak oyuncu vermeye çok sıcak bakmıyor. Kolombiya milli takımının kalesini koruyan Ospina'nın transfer bedeli 8 milyon Euro; Arsenal'le 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 27 yaşındaki kaleci Peter Cech'in varlığı nedeniyle süre alamıyor ve ayrılmak istiyor.

        Beşiktaş, Arsenal'la Ospina konusunda anlaşamama ihtimaline karşı, protokol anlaşması yaptığı Fabricio'yu hazırda bekletiyor.

        (Ajansspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ