Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizlispor, Alanyaspor'dan Kerem Can Akyüz, 1461'den Ziya Alkurt ve Panathinaikos'tan Leandro Kappel'i renklerine bağladı - Futbol Haberleri

        Savunmanın solunda görev yapan 27 yaşındaki Kerem Can ve sol kanat oyuncusu 26 yaşındaki Ziya ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık mukavele yapan yeşil siyahlılar, geçen sezon Panathinaikos forması ile Yunanistan Süper Ligi'nde 25 maçta forma giyip 4 gol kaydeden 27 yaşındaki Kappel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

        LEANDRİNHO AYRILIYOR

        Bu arada yönetim, geçen sezon sergilediği performans ve attığı 17 golle Denizlispor'un ligde kalmasında önemli rol oynayan Leandrinho ile yolları ayırma kararı aldı. Sözleşmesi devam ettiği için kente gelen ancak antrenmanlara çıkmayan Brezilyalı futbolcuyla görüşen yönetim, kulüpte koşulların da değiştiğini belirtti, Leandrinho'ya sorunsuz bir sezon geçirme sözü verdi. Ancak Denizli'de mutlu olmadığını belirten Leandrihno, geçen yıl yaşadığı sıkıntıları hatırlatıp ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim Leandrinho'yu ikna edemeyince satış listesine koyma kararı aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ