Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'de Tanju Kayhan apandisit ameliyatı oldu - Futbol Haberleri

        Göztepe'ninAvusturya'nın Sturm Graz takımından transfer ettiği Tanju Kayhan apandisit ameliyatı oldu.

        Bolu kampında cuma günü oynanan Zira FK maçından sonra gece yarısı sancılanan 27 yaşındaki gurbetçi futbolcu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Kapalı yöntemle apandisit ameliyatı olan Tanju, bugün taburcu edildi. Geçmişte Beşiktaş, Kardemir Karabükspor, Elazığspor, Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu formalarını da giyen gurbetçi sağ bek, 3 hafta sonra sahalara dönecek.

        Öte yandan Bolu kampını ve Azerbaycan temsilcisi Zira'yla oynanan hazırlık maçını değerlendiren Okan Buruk, "Kampta iyi bir çalışma ortamı ve tempo yakaladık.

        Zira maçında oyun tam olarak istediğimiz gibi gitmese de futbolcuların istek ve arzusu beni mutlu etti. Bundan sonraki maçlarda oyunumuzu geliştirip lige kadar hazır hale gelmek istiyoruz" dedi.

        Okan Buruk, "Ligdeki rakiplerden Boluspor'la oynayacağımız maç bizim için iyi bir ölçü olacak. Yavaş yavaş kendimizi buluyoruz. Yeni kurulan bir takımız. Oyuncular birbirini tanıma aşamasını tamamladı. Birlikte hareket etmeleri, antrenman ve maç performansları beni umutlandırıyor" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ