Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Aurelien Chedjou nasıl affedildi? - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Hemen hemen her kararı tartışılan G.Saray yönetimi, disiplin uygulamalarında geri adım atmaya devam ediyor!

        2

        Yıllık ücreti nedeniyle sorun çıkaran Yasin Öztekin’i iki kez kadro dışı bırakan ancak çark edip iki kez affeden Sarı- Kırmızılılar, bu kez de Aurelien Chedjou’da benzer bir karar verdi.

        3

        Yönetim, Kamerunlu stoperi sezon başında göndermeye çalışmış fakat başarılı olamamıştı. Ardından Riekerink’e baskı uygulayıp yedek bırakılan tecrübeli oyuncu zorunlu olarak takımda kalmıştı.

        4

        KAMPA GÖTÜRÜLMEMİŞTİ

        2.2 milyon Euro ücret alan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Chedjou, mukavelesini tek taraflı fesh etmek isteyen yönetime “Kalan ücretimi ödeyin, gideyim” restini çekmişti...

        5

        Trabzon’un yaptığı düşük teklifi kabul etmeyen Kamerunlu, Tuzlu maçında gördüğü kırmızı kart sonrası süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

        6

        Devre arası kampında götürülmeyen ve 1 aydır takımda çalışmayan Chedjou, yine “Paramı almadan gitmem” deyince işle değişti!..

        7

        Yönetim, ‘mecburi af çıkan’ 31 yaşındaki stopere “Seni affettik, yeniden takımla birlikte antrenmanlara çıkabilirsin” dedi.

        8

        STOPER TRANSFERİNE 'CHEDJOU' FRENİ

        Takımdan gönderilmesi gündemde olan Kamerunlu oyuncu, Sarı-Kırmızılı yönetimle yaptığı görüşmenin ardından affedilirken, bu gelişme sonrası stoper transferi de askıya alındı.

        9

        Ahmet Çalık’ın ardından savunmaya tecrübeli bir ismi daha almayı düşünen yönetim, teknik direktör Jan Olde Riekerink’den Aurelien Chedjou kullanmasını da isteyecek.