Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor'da Eto'o'dan sonra Nasri krizi patlak verdi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Eto’o’nun ayrılmak istediğini açıklamasıyla sarsılan Akdeniz ekibinde bu kez de Samir Nasri ile Rıza Çalımbay arasında gerginlik yaşandı.

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre idmanı bırakan Fransız yıldızı, Çalımbay sahaya geri döndürdü.

        3

        Yaptığı birbirinden flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Antalyaspor’da Galatasaray maçının hazırlıkları dün yapılan antrenmanla sürdü.

        4

        Samuel Eto’o’nun kulüpte hak ettiği değeri görmediğini öne sürerek ayrılmak istediğini açıklamasıyla sarsılan Akdeniz ekibinde dünkü çalışmaya teknik direktör Rıza Çalımbay ve yeni transfer Samir Nasri arasında yaşanan gerilim damga vurdu.

        5

        İdman maçının son bölümlerinde Çalımbay defans oyuncularını çalıştırırken bir pozisyonda Fransız yıldızdan kısa sürede pas vermesini istedi.

        6

        Bunun üzerine Nasri, topla oynamak istediğini belirtti.

        10

        Açma germe hareketlerinin ardından Nasri’nin sinirli olduğu gözlendi.

        11

        ETO’O, G.SARAY’A KARŞI OYNAMAK İSTİYOR

        Öte yandan dünkü idmanda Eto’o, teknik direktör Rıza Çalımbay’la özel bir görüşme yapıp Galatasaray maçında oynamak istediğini iletti.

        12

        Yönetimle arasında soğuk rüzgarlar esen Kamerunlu yıldızın, hocasına saha dışı ve saha içi olayların birbirinden ayrı olduğunu söylediği öğrenildi.

        13

        Eto'o ve menajeri, hafta içerisinde yaptıkları açıklamalarda şok etkisi yaratmıştı.

        14

        Eto'o'nun menajeri, Antalyaspor'un oyuncusuna gereken değeri vermediğini ve Kamerunlu yıldızın ayrılmak istediğini öne sürmüştü.

        15

        Menajer ayrıca Eto'o'ya daha öncesinde birçok kulüpten teklif geldiğini, tecrübeli santrforun bu teklifleri Antalyaspor taraftarını çok sevmesi nedeniyle reddettiğini açıklamıştı.

        16

        Habertürk Spor'dan Meriç Müldür'ün özel haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Antalya ile 3. sezonunu geçiren Samuel Eto’o, Kırmızı-Beyazlılar’ın yüksek bir bedelle Samir Nasri’yi transfer etmesi sonrasında adeta gemileri yakmıştı

        17

        Antalya’dan yıllık 4 milyon Euro kazanan Kamerunlu golcünün, olası başarıların ardından Nasri’ye bonuslarla birlikte yıllık toplam 6+2 milyon Euro ödeneceğini öğrenmesinden sonra bu duruma isyan ettiği ifade edildi.

        18

        Bununla birlikte yönetimin tavırlarından şikayetçi olduğu belirtilen 36 yaşındaki golcü futbolcunun, sezon başında Çin Ligi’ne gitmek istediği ancak yönetimin ilk etapta izin vermeyip ardından transferin son gününde takımdan ayrılması için para teklif ettiği dile getirildi.

        19

        Kırmızı-Beyazlılar ile şu ana kadar 65 maça çıkan Samuel Eto’o, 38 gole imza atarken, 14 asist yapıp 52 gole direkt katkıda bulundu. Dünyaca ünlü golcü Eto’o’nun Antalya ile olan sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

        20

        Rıza Çalımbay da Eto'o'yla ilgili olarak şunları söylemişti;

        "Burada göreve başlamadan önce büyük bir krizle karşı karşıyaydım. Şu anda da aynı krizle karşı karşıyayız. Geldiğimde yine Eto'o'nun problemi vardı, transferi vardı. Eto'o kadro dışı kalmıştı. Devre arası oldu yine Eto'o'nun transfer krizleri vardı. O da öyle böyle sıkıntılı şekilde halloldu."

        21

        "Sonra tekrar sezon sonu yine Eto'o'nun problemleri var. Bu, takıma, taraftara, yönetime, Eto'o'ya zarar veriyor. Herkese zarar veriyor. Bu olayın bir an önce çözülmesi gerekiyor."

        22

        "Galatasaray maçından önce bu sorunlarla karşı karşıya kalmak istemiyorum. Benim zaten takımda uğraştığım, sıkıntı yaşadığım bir sürü şeyler var. Onları kamuoyuna aktarmadan yolumuza devam ediyoruz."

        23

        "Onun için bu olayların da bir an önce bitmesi gerekiyor. Bitmesi gerekiyor ki ligimize, maçlarımıza dönelim. Çünkü, burada başarılı olmak istiyorum. Geçen sene ne yaptıysak aynısını yapmak istiyorum."

        24

        "Huzur içinde, sorunsuz şekilde çalışmak istiyorum. Saha içindeki sorunlarla uğraşırım ama saha dışındaki olayların da bu boyuta gelmemesi gerekiyor. Bunun takıma yansımaması gerekiyor."