Fenerbahçe'de Diego Costa öfkesi yaşanıyor
Fenerbahçe yönetimi, Diego Costa transferinin gerçekleşmemesinde başta Ahmet Bulut olmak üzere bazı menajerlerin de parmağının olduğu düşüncesinde.
Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Fenerbahçe'de “Bitti” derken hüsranla sonuçlanan Diego Costa transferinin öfkesi yaşanıyor...
Kanarya, transferin son gününde Hollandalı golcü Janssen’i kadrosuna katarak forvet hattını güçlendirirken, Costa transferi ise sonuçlanmadı.
Ancak Sarı-Lacivertli cephe bu konuda oldukça öfkeli.
Diego Costa’nın kendisi menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ile diyalog kurarken, daha da ileriye giderek Sarı-Lacivertliler’in yaptığı 1 yıllık kiralama teklifini sözlü olarak kabul etti.
Ancak daha sonra ne olduysa oldu ve 1 yıllıktan vazgeçip sadece 3 aylığına Fenerbahçe’ye geleceğini belirten Costa, son olarak ise transferden tamamen vazgeçti.
BÜYÜK TEPKİ VAR
Sarı-Lacivertliler’in kurmayları ise İspanyol oyuncunun bu tavrında bazı menajerlerin parmağı olduğunu düşünüyor.
Bu menajerlerden birinin de Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a gitmesinden dolayı Fenerbahçe ile arası açık olan Ahmet Bulut olduğu konusunda hemfikirler.
Bu nedenle Sarı-Lacivertliler, Diego Costa transferinin gerçekleşmemesinden dolayı oldukça tepkililer.
İspanyol golcü, geçen sezon sonunda kadro dışı bırakılmıştı.
Kadro dışı bırakılmasının ardından İtalyan menajer Antonio Conte'yi eleştiren Costa, birçok kez ayrılmak istediğini dile getirmiş ve özellikle Atletico Madrid'i işaret etmişti.
Eski kulübü olan Atletico'nun Ocak 2018'e kadar transfer yasağının bulunması ise bu transferin önündeki engeldi.
Costa, Conte için "Futbolcularına çok uzak. Sözleşme imzalamama engel oldu. Mourinho ile aramızda hiç problem olmazdı. Conte'ye teknik direktör olarak saygım var insan olarak yok." demişti.
Conte ise yıldızın eleştirilerine "Harika. Bu açıklamalara sadece gülüyorum.Bu röportaj komik. Chelsea'deki olayın nasıl olduğunu herkes biliyor. Costa artık geçmişte kaldı." sözleriyle cevap vermişti.