Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Misimovic oley! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        G.Antep önünde hem kupa hem de ligde yenilen futbolculara tepki gösteren seyirciler, hiçbir oyuncuyu tribüne çağırmadı ve bir ağızdan “Misimovic oleyyy” tezahüratı ile kadro dışı bırakılan Bosnalı oyuncu lehine bağırdı. Taraftarın bu tezahürat ile hem futbolculara tepki gösterdikleri hem de Misimovic’i göreve gelir gelmez kadro dışı bırakan teknik direktör Hagi’ye göndermede bulunması dikkat çekti. Taraftarlar şut çalışması sırasında daha sonra sadece Sabri lehine tezahürat yaptı.

        HAKAN ŞÜKÜR UNUTULMADI

        Seyirci, Misimovic’in ardından bu kez de efsane golcü Hakan Şükür, lehine de tezahürat yaptı. Uzun süre ‘Kral Hakan Şükür’ diye stadı inleten taraftarlar, daha sonra da yönetimin geçen sezon gönderdiği Kongolu Nonda ile klasikleşen tezahüratlarını yaptı.

        ‘MİSİ’NİN DÖNÜŞÜ YOK’

        Başkan Adnan Polat, bilgilendirme toplantısında Misimovic ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Hagi’nin kadro dışı bıraktığı Misimoviç konusunda alınan kararın arkasındayım. Kurumsal bir karardır. Oyuncuların gidip gelişinden zarar edebiliriz. Ama abartıldığı gibi değil. Nedense hep bizim kulübümüz gündeme geliyor. Herkes bardağın boş tarafını görüyor. Zapata’nın gelmesini de Hagi istedi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Suriye'de Son Durum Ne?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ