Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 'Sekerek yürümeye başladı' - Fenerbahçe Haberleri

        Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, müvekkilinin hastaneye göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırıldığını söyledi.

        Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, müvekkilinin hastaneye göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırıldığını, dil altı hapı kullandığını ve EKG'sinin çekildiğini kaydetti.

        Yıldırım'ın şekerindeki düzensizliğin devam ettiğini belirten Kaya, ''Vücudun bir yerinden kan kaybediyor, bunun anlaşılması için Salı ya da Çarşamba günü operasyon olacak. Hemoglobin değerleri düşük. Böbrekte kist var. Bununla ilgili operasyona kendisi ve hastane yönetimi karar verecek. 12'ye 9 santimetre bir kitle var, bu kitle bir litre su ihtiva ediyor'' diye konuştu.

        "SEKEREK YÜRÜYOR"

        Yıldırım'ın anjiyodan sonra 48 saat dinlenmesi gerektiğini ancak bu süre içinde dinlenememesi nedeniyle bacağında rahatsızlık oluştuğunu, sekerek yürümeye başladığını kaydeden Kaya, hastane, savcılık ya da cezaevi yönetiminden şikayet etmelerinin söz konusu olmadığını, herkesin elinden geleni yaptığını, müvekkilinin tedavi edilmesinde tıbbi bir engel çıkarılmadığını söyledi.

        Avukat Kaya, Yıldırım'ın hipofiz bezinde de büyüme olduğunu sözlerine ekledi.

        Yıldırım, 3 gün önce rahatsızlanarak Metris Cezaevinden, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti.

        SALI YA DA ÇARŞAMBA GÜNÜ TABURCU EDİLECEK

        Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım'ın, acil müdahale gerektiren bir sağlık sorununun bulunmadığı, yarın yada çarşamba günü taburcu edileceği bildirildi.

        Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut, Fenerbahçe Spor kulübü Başkanının sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

        Yıldırım'ın değiştirilen diyabet ilaçlarına olumlu cevap verdiğini ve şekerinin düzene girdiğini belirten Turgut, şeker rahatsızlığı açısından Aziz Yıldırım'ın beslenmesinin de önemli olduğunu, hastanede başlatılan diyet programının cezaevinde sürdürülmesi için gerekli yerlere yazı yazdıklarını söyledi.

        Başhekim Turgut, şuan için acil müdahale gerektiren bir sağlık sorunu bulunmayan Yıldırım'ın bazı tetkiklerin tamamlanmasının ardından yarın ya da Çarşamba günü taburcu edilmesinin planlandığını bildirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ