Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Futbol Federasyonu'nun sarı-lacivertli takımı UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men eden kararının ardından yaşanan gelişmeler nedeniyle, kulüp yönetim kuruluna olağanüstü genel kurul tavsiyesinde bulunduklarını açıkladı.

        Yüksel Günay, Yüksek Divan Kurulu Başkanlık Divanı olarak toplantı yaptıklarını belirterek, ''Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na gündemde tek madde olmak üzere olağanüstü genel kurul toplantı çağrısı yapmasını tavsiye ettik. Gündem maddesi ise, son iki aydır yaşanan olayları genel kurulda bilgilendirmek ve bu olaylar karşısında kulübün tavrının ne olacağı şeklinde görüş ve güven almak olacak'' diye konuştu.

        Divan başkanı Günay, genel kurul toplantısında seçim maddesinin bulunmayacağını özellikle vurgulayarak, ''Bu toplantıda seçim maddesi yok. Bu yönetim görevine devam edecek, mayıs ayına kadar arkadaşlarımız iş başındadır'' şeklinde konuştu.

        ''ÖZDEMİR'İN İSTİFASI SAĞLIK SEBEPLERİNE DAYANIYOR''

        Yüksel Günay, bugün başkanvekilliği görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan Nihat Özdemir'in, tamamen sağlık nedenleriyle bu kararı aldığını bildirdi.

        Günay, Özdemir'in istifasını, ''Tamamen sıhhi sebeplere dayanıyor. Hiçbir anlaşmazlık yok. Tamamen sağlık nedenleridir. Kulübümüze hizmeti geçmiştir ve saydığımız, sevdiğimiz bir arkadaşımızdır'' şeklinde değerlendirdi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kopan ağaçlar araçların üzerine devrildi

        Kopan ağaçlar araçların üzerine devrildiArtvin Hopa'da Karadeniz Sahil Yolu'ndaki tünellerden birinde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle kopan ağaçlar tünel içerisindeki yola ve seyir halindeki bazı araçların üzerine devrildi.(ANKA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ