Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarı faturayı Gülen cemaatine kesti - Fenerbahçe Haberleri

        3 Temmuz'da patlak veren şike soruşturması sonrası Fenerbahçe'de bazı gruplar, faturayı Gülen cemaatini kesti. Aziz Yıldırım'ın Silivri'de görülen ilk duruşmasında olduğu gibi, 1 Mayıs gösterilerinde açılan pankartlar sitede bir süre yayına konuldu.

        RESMİ SİTEDE BİR SÜRE O PANKARTLAR KALDI

        Dün Taksim'de yapılan 1 Mayıs kutlamalarında Fenerbahçe formalı göstericiler Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen ve cemaatine yönelik küfür ve hakaret içeren pankartlar açtılar. Taraftarlar "Cemaat Fener'le başa çıkamaz" şeklinde slogan attılar. Pankartların yer aldığı fotoğraflar bir süre Fenerbahçe internet sitesinde yayınlandı. Tepkiler üzerine harekete geçen Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, fotoğrafları siteden kaldırttı.

        FENERBAHÇE MARJİNAL GRUPLARIN PROVOKASYON YAPACAĞI YER DEĞİLDİR

        Konuyla ilgili Zaman gazetesine konuşan Özdemir şunları söyledi: "Bazı radikal taraftar gruplarının 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle Taksim'de açtığı pankart Fenerbahçe Spor Kulübü'nü bağlamaz. Kişilik haklarını da zedeleyen talihsiz pankart resmi sitemizde sehven yayınlanmıştır. Durumun farkına varır varmaz gerekli işlemleri yaptırdık. Biz Fenerbahçe olarak herkesi kucaklayan, çok büyük bir camiayız. Her kesimden taraftarımız ve sevenimiz var. Fenerbahçe, marjinal grupların provokasyon yapacağı yer değildir."

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ayşe Barım Oyuncuları Gezi Olaylarına Katılması İçin Yönlendirdi Mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ