Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş’ta golcü konusunda ikilem var. Yönetim kanadı yabancı bir forvet alınması halinde Holosko’nun olumsuz etkilenebileceğini düşünüyor, yabancı hakkının sol bekte kullanılmasını istiyor. Aybaba ise ısrarla ‘yabancı golcü’ diyor - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR/ Kartal YİĞİT

        Devre arası transfer döneminde forvete ve sol beke takviye yapmayı planlayan Beşiktaş’ta farklı fikirler var. Teknik direktör Samet Aybaba, futbol komitesi ile yaptığı görüş alış verişinde forvete yabancı alınmasını istiyor. Futbol komitesi ise hocanın görüşüne saygı duyuyor ama katılmıyor. Yöneticiler, Filip Holosko’nun bu sezon inanılmaz bir performans yakaladığını hem gol attığını hem de attırdığını belirterek olası bir forvet alınması halinde performansının düşebileceğini belirtiyor. Yöneticiler ayrıca yabancı tercihinin sol bekten yana kullanılması taraftarı. Bu konuda da Reto Ziegler’in hazırda beklediği ifade ediliyor. Ancak Samet Aybaba aynı görüşte değil. Samet Hoca, ısrarla yabancı forvetten yana. Almeida’nın performansından memnun olan ancak Batuhan Karadeniz’den istediğini alamayan Aybaba, yırtıcı bir golcü istiyor.

        SÜREKLİ İZLEMEDE

        Şu an için transfer konusundaki ikilem çözülmüş değil. Bu arada takım tatile girmesine rağmen teknik direktör Samet Aybaba tesislerde menajerlerin önerdiği futbolcuları kasetlerden tekrar tekrar izliyor, çalışmalarına devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ