Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile 9 Ocak'ta oynayacakları maça ilişkin, ''Maç tatil edildiği için birçok seyircimizi mağdur etmemek adına biletlerin 1 lira olmasına karar verdik'' dedi - Futbol Haberleri

        Eryüksel, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında hava muhalefeti sebebiyle iptal edildiği için 9 Ocak'ta oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçı biletlerinin, 1 liraya satılacağını söyledi.

        Taraftarlarını mağdur etmemek adına yönetim olarak biletlerin 1 liradan satılmasına karar verdiklerini belirten Eryüksel, ''Stadı doldurmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Büyük maçlar haricindeki maçların biletlerinin de 1 lira olmasını planlıyoruz. Gerekirse büyük maçlarda da indirim yapacağız'' diye konuştu.

        Kadroya yeni katılacak isimlerin gelecek hafta ifade eden Eryüksel, ''Acele etmek istemiyoruz. Takıma yararı olacak futbolcu alarak, isabetli transfer yapmak istiyoruz. Takıma şu ana kadar Bilal Kısa katıldı'' ifadesini kullandı.

        Öte yandan, ilk yarıda Akhisar Belediyespor'da fazla forma şansı bulamayan defans oyuncusu Hakan Ateş'in Göztepe'ye kiralandığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ