'Ayağa kalkın'
Aykut Kocaman, İstanbul BŞB maçı öncesinde oyuncularından toparlanmalarını istedi ve ekledi: Ayağa kalkın ve taraftarımızı mutlu edelim
HTSPOR
MORALLER HALA BOZUK
Tarihinde ilk kez Avrupa kulvarında mayıs ayını gören ve UEFA Avrupa Ligi Finali’nin kapısından dönen Fenerbahçe bugün lige dönüş yapıyor. İstanbul BŞB ile Olimpiyat Stadı’nda zorlu bir mücadele verecek olan Sarı- Lacivertliler, henüz Benfica maçının psikolojik ve fiziksel yorgunluğunu atabilmiş değil. Oyuncularındaki bu durumu fark eden Aykut Kocaman da Şampiyonlar Ligi’nin riske girmemesi ve İstanbul BŞB maçının kazanılması için çalışmaları başlattı.
“TARAFTARIMIZI SEVİNDİRELİM”
Futbolcuların kendine gelebilmesi için yoğun mesai harcayan Aykut Kocaman, Benfica maçının artık geride kaldığını, bu yıl Avrupa’da iyi işler yaptıklarını ve bu duruma olumlu açıdan bakmaları gerektiğini belirtti. Kocaman ayrıca, “Bu yıl Fenerbahçe’nin 106 yıllık tarihinde bir ilki başararak Avrupa’da final mücadelesi verdiniz. Yarı finalde de son düdüğe kadar herkes elinden geleni yaptı. Üzülmenin anlamı yok. Ayağa kalkın. Bizi buralara iten taraftarımızı sevindirmek için ligdeki tüm maçları kazanalım” şeklinde konuştu.