Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Tromsö takımıyla oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı - Beşiktaş Haberleri

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, Kayseri Erciyesspor maçında oynayan futbolcuların yenileme çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. Diğer oyuncuların ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift devreli maç yaptığı aktarıldı.

        Holosko, çalışmalara başladı

        Yeni sezon öncesinde sakatlanarak fıtık ameliyatı olan Slovak futbolcu Filip Holosko, çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 ay önce ameliyat edilen Holosko'nun Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde yapılan kontroller sonrası verilen programa göre çalışmalara başladığı kaydedildi.

        Çalışmaya dünkü maçta sağ dizine darbe aldığı için ödem oluşan Manuel Fernandes ve başına darbe alan Tolga Zengin ile bireysel çalışmalarını sürdüren Ömer Şişmanoğlu ve Uğur Boral'ın katılmadığı belirtildi. Kayseri Erciyesspor maçında sol üst arka adalesine aldığı darbe nedeniyle ağrısı bulunan Gökhan Töre'nin ise sağlık ekibinin yaptığı kontrol sonrası takımla birlikte çalıştığı aktarıldı.

        Beşiktaş, Tromsö maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kar Yağışları Ne Zaman Başlayacak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ