Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig

        Eryüksel, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlenen kol sponsorluğu imza töreninde gazetecilerin Gekas hakkındaki sorularını cevapladı.

        Eryüksel, şunları söyledi:

        "Yunan futbolcu anlaşmayı tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı. Her futbolcu gerekçe göstererek federasyon feshi yapıyor. TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuracağız. Bu bir süreçtir, bizler Gekas'ın futbol hayatını devam ettirmesini isteriz. İnşallah orada da başarılı olur. Ancak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız."

        Yeşil-siyahlı kulübün transferin son gününde, Denizlispor'un alt yapısında yetişen ve İstanbulspor, Denizli Belediyespor, Turgutluspor ve son olarak Nazilli Belediyespor'da forma giyen savunma oyuncusu İsmail Konuk ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

        Toplantıda takımın geçen yıl kol sponsorluğunu üstlenen firma ile anlaşması da yenilendi.

        Sponsorluk sözleşmesi, Alhatoğlu Zeytinyağı Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Alhatoğlu ile Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel tarafından imzalandı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Bakan Çiftçi teşekkür etti

        İçişleri Bakanı Çiftçi'den trafik polisi Şerife Nur Can'a teşekkür (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ