Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer, Galatasaray Ranocciha - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Süper Lig’in son haftasında evinde oynayacağı kritik Kayseri Erciyes maçının hazırlıklarını sürdüren G.Saray’da transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek sezon şampiyonluğu yeniden ezeli rakibi F.Bahçe’den devralmak için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı ekibin, transferde belki de en önemli önceliği savunmanın ortasına alınacak kaliteli bir isim. Bu doğrultuda haftaya başkan Ünal Aysal ile bir araya gelerek transfer listesini vermeye hazırlanan teknik direktör Roberto Mancini’nin ilk sıraya devre arasında da çok istediği İnter’in başarılı stoperi Andrea Ranocchia’yı yazacağı öğrenildi.

        SIRADA GOLCÜ VAR

        Mancini, devre arası transfer döneminde İtalyan stoperin transferini çok istemişti. Ranocchia’nın yerine alınan Arjantinli Burdisso ise hayal kırıklığı yaratarak tam bir fiyasko olmuştu. Bu kez işini şansa bırakmak istemeyen İtalyan teknik adamın, 26 yaşındaki Ranocchia’yı mutlaka kadrosunda istediği kaydedildi. Stopere öncelik veren Mancini’nin bu transferin tamamlanmasının ardından Drogba’nın yerine görev alacak tecrübeli ve ünlü bir golcü istediği bildirildi.

        INTER 18 MİLYON EURO ÖDEDİ

        Perugia alt yapısında yetişen Ranocchia, 2008-11 yılları arası görev yaptığı Genoa forması altında parladı. 2011’de 18.5 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle İnter’e transfer oldu. Son dönemde kötü bir grafik çizen İtalyan devinin savunmasındaki vazgeçilmez isimlerden biri olan 26 yaşındaki Ranocchia’nın, gelecek sezon yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen İnter’den ayrılması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ