Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Süper Lig ekibinden Nani bombası! Transfer haberleri - Futbol Haberleri

        Teknik direktörlüğe Bayram Bektaş’ı getirdikten sonra transfer çalışmalarına başlayan ve ilk imzayı Alpaslan Öztürk’e attıran Göztepe’den bomba hamle... Demba Ba’nın ayrılmasının ardından kadrosuna dünyaca ünlü bir yıldız kazandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Luis Nani geldi.

        Fanatik'in haberine göre; Geçen sezonu kiralık olarak Lazio’da geçiren Portekizli hücum oyuncusunun Valencia’yla bir yıl daha sözleşmesi var. Ancak kadroda düşünülmüyor. Menacerler aracılığıyla Göztepe’ye önerilen 31 yaşındaki futbolcunun bu nedenle maliyeti de çok yüksek değil. Taraftarı heyecanlandıracak, ürün satışlarına da etki yapacak, aynı zamanda katkı da verebilecek bir isim düşünen yönetimin bu kapsamda görüşmelere başladığı belirtildi.

        TWUMASİ DE LİSTEDE

        Göztepe’de Patrick Twumasi’nin transferi de yine gündeme geldi. Kazakistan’da FC Astana forması giyen 24 yaşındaki Ganalı oyuncuyu menacerlerin Göztepe’ye yeniden önerdiği öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar’ın, Astana’yla sözleşmesi süren oyuncuyu ancak yüksek maliyetinde indirim yaptırabilirse transfer edeceği bildirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ