Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Tottenham Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Tottenham Ajax maçı - Futbol Haberleri

        Tottenham Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? soruları sporseverler tarafından merakla araştırılıyor. Tottenham, Şampiyonlar Ligi B grubunda Inter, Barcelona ve PSV'nin olduğu grubu ikici sırada bitirmiş ardından Dortmund ve Manchester City'i elemişti.

        Ajax ise Şampiyonlar Ligi E grubunda Bayern Münich, Benfica ve AEK ile mücadele etmiş ve ikinci sırada bitirmişti. Son 16 turunda Real Madrid, çeyrek finalde ise Juventusu elemişti. İşteTottenham Ajax maçı muhtemel 11'leri...

        TOTTENHAM AJAX MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

        Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşması Tottenham Ajax maçı 30 Nisan Salı günü TSİ 22.00'da ve beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        MUHTEMEL 11'LER

        Tottenham:Lloris, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Trippier, Eriksen, Wanyama, Rose, Moura, Delle Alli, Llronte

        Ajax:Onana, Mazraoui, Ligt, Blind, Tagliafico, Beek, Jong, Schöne, Neres, Ziyech, Tadic

        SAKATLIK VE CEZALI DURUMLAR

        İngiliz ekibi Tottenham’da Serge Aurier, Harry Kane, Erik Lamela ve Harry Winks sakatlıkları nedeniyle Son Heung Min ise sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmada yer alamayacak. Hollanda ekibi Ajax’ta ise Carel Eiting dışında eksik bulunmuyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ