Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Burası Haftasonu - 20 Haziran 2020 (ABD’de Afro Amerikalılar neler yaşıyor? Della Miles anlatıyor)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Tatilciler Bodrum’a mı akın etti? Bodrum’da koronavirüs vakalarında artış var mı? Plajlarda hangi önlemler alındı? Bodrum sahillerinde sosyal mesafe nasıl korunuyor? Yazın tadı Bodrum’da bir başka mı? Bodrum’da fahiş fiyatlar ne olacak? Bodrum’da yeni normal tatil nasıl? Turizm salgını nasıl atlatacak? Bodrum’da alternative karavan turizmi mi? Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Della Miles neden Türkiye’ye yerleşti? ABD’de Ku Klux Klan sokaklarda mı? Afro Amerikalılar neler yaşıyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Amerikalı sanatçı Della Miles anlatıyor.

        Uyku insanı iyileştirir mi? Rüya nedir? Neden rüya görürüz? Uykudan rüya fazına nasıl geçiyoruz? Kimler, neden uyurgezerdir? Uyku apnesi nedir? Neden olur? Gördüğümüz rüyalar gerçekte çıkar mı? Rüya görmek iyi mi, değil mi? Rüyanın görevi ne? Kaç rüya görürüz, ne kadar sürer? Karabasan nedir? Neden gelir? Astral seyahat nedir? Mümkün mü? Rüyaların hayatımıza etkisi ne? Geleceği görmüş rüyalar var mı? Dejavu nedir? Sürekli aynı rüyayı görmek nedir? Rüyaların evrensel manası var mı?  Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME