Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Muharrem İnce CHP'den ayrılırken neler söyledi? | Açık ve Net - 9 Şubat 2021

        Kübra Par’la Açık ve Net’te İnce’nin istifası sonrası 3. İttifak senaryoları, hükümetten yeni anayasa hamlesi ve siyasetteki boğaziçi restleşmesi masaya yatırılıyor.

        "İnce'nin istifasına deprem demek abartı olur. CHP her zamanki gibi Cumhuriyet değerlerini savunmak konusunda kararlılık içerisindedir. Dimdik ayaktayız, eleştirileri asla yerinde bulmam" Açık ve Net'te CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, İnce'nin açıklamalarını yorumladı

        Açık ve Net'te Dr.Sinan Oğan: Sayın İnce'nin kuracağı partinin ya 3. ittifakta ya da Millet İttifakı'nda yer alacağını düşünüyorum. Fakat yöntemini yanlış buluyorum. CHP'yi bu kadar eleştirecek ve sonra yanında yer alacaksınız"

        Açık ve Net'te Prof Dr. Mehmet Şahin: "CHP'nin hata yaptığını ve İnce'yi hafife aldığını düşünüyorum. Parti kurarsa İzmir-Trakya hattından oy alacaktır kanaatindeyim"

        Açık ve Net'te Gazeteci Mustafa İlker Yücel: İtirazlardan CHP'de bir program bölünmesi olduğunu görüyorum. 'CHP'li olmayanlar CHP'yi işgal etti, ABD'den demokrasi dileniyor, HDP ile ittifak halinde' söylemleri bunu gösteriyor. Sarsıntıları da devam edecektir

        Kübra Par soruyor; Türksam Başkanı - 24. Dönem Milletvekili Dr. Sinan Oğan, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Gazeteciler Cem Küçük ve İlker Yücel Açık ve Net’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME