Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 12 Haziran 2020 (Danıştay, Ayasofya için 2 Temmuz’da ne diyecek, ibadete açılır mı?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları İstanbul Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Baydur, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Ağar ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vefik Arıca ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Piyasalarda son durum ne? Bugün dünyayı neler bekliyor? Ekonomide beklenti ne yönde?

        - Koronavirüsün ekonomiye etkisi ne? Siyasette neler tartışılıyor? Ayasofya için ne karar çıkacak? Danıştay, 2 Temmuz’da ne diyecek, ibadete açılır mı? “Memleket Masası” kurulur mu? Vatandaş nelere çözüm bekliyor? İstihdam için neler yapılmalı? Koronavirüs değişimi hızlandırdı mı? Yunanistan ne demek istiyor? Saldırı sonrası Maçka Parkı’nda herhangi bir tedbir alındı mı?

        - Libya’daki kazanımlar ne? ABD’nin F-35 kararının anlamı ne? Kandil’deki operasyonun detayları ne? Terörle mücadele ne aşamada?

        - Kene vakaları neden artıyor? Ne gibi tedbirler alınmalı, nelere dikkat edilmeli? Türkiye’de en çok hangi bölgelerde risk var?

        BAKMADAN GEÇME