Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gece Raporu - 12 Mayıs 2020 (“İYİ Parti-HDP görüştü” iddiası nereye evrilir?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        Tüm dünyada koronavirüs ile mücadelede yine kritik bir dönemde. Sosyal hayata dönüş için önlemler yumuşatıldı, havalar ısındı. Peki bu verilere nasıl yansıdı? Sokaklara hızlı dönüş ne değiştirdi? Türkiye'de koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 53 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı 3 bin 894 oldu. Vaka sayısı önemliydi yine… Son 24 saatte bin 704 kişinin testi pozitif çıktı. Bir günde iyileşenlerin sayısı ise 3 bin 109... Toplam vaka sayısı 141 bin 475; iyileşenlerin sayısı da 98 bin 889 oldu.

        Sokağın gündeminde ne var? Koronavirüs sürecinde yasal haklarımız neler? Türkiye’de uzlaşma zemini var mı? İttifaklarda değişim olabilir mi? Siyasete koronavirüs etkisi ne oldu? “İYİ Parti-HDP görüştü” iddiasının perde arkasında neler var? Erken seçim gündeme gelir mi? Siyasette “darbe iması” tartışması nereye evrilir? Türkiye’de ifade özgürlüğü tartışmasının sebebi ne? Gece Raporu’nda Erdoğan Aktaş, konukları Konsensüs Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Avukat Salim Şen ve Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ile konuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME