Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İmamoğlu Kanal İstanbul'a engel olabilir mi? | Açık ve Net - 3 Mayıs 2021

        Kübra Par'la Açık ve Net'te; bakanlarIn Libya ziyareti, tartışma yaratan "kamera kaydı yasağı", Meral Akşener'in "millet ittifakI genişlemeli" açIklamasI ve Bakan Gül'ün muhalefete "insan hakları eylem planı" çağrısı masaya yatırılıyor.

         

        Açık ve Net'te CHP'li Gürsel Tekin: "Yasal olarak buna engel olur. Hakkı var. Bu proje bir emlak, rant projesidir. İstanbul için tehdittir, iyi olmaz. Asıl bizim burada havaya, suya ihtiyacımız var"

         

        Açık ve Net'te Gazeteci Nagehan Alçı: "Yeşil korunarak, yeri iyi tespit edilip, rant projesi olmadan yapılacaksa İstanbul'a değer katacağını düşünürüm. Ama bunun için tartışma platformu kurulmalı, inatlaşarak olmaz"

         

        "Kanal İstanbul, Sayın İmamoğlu'nun 2023'e hazırlık söylemlerinin en başında geliyor. Doğru oynuyor. Fakat hukuki zeminde başarması zor. Sayın Erdoğan isterse yapar" Açık ve Net'te Gürkan Zengin İmamoğlu'nun "Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız" cümlesini yorumladı

         

        "Muhalefet diyor ki; projeye para harcayacağına 'Milletin cebine para koy' Zaten halkımızın cebine para koymanın yolu bu projeden geçiyor. İstihdam yaratacak. Sayın Erdoğan vatandaşını düşünüyor" Açık ve Net'te Hasan Öztürk Kanal İstanbul tartışmasını yorumladı

         

        Açık ve Net'te Dr. Ali Haydar Fırat: "AK Parti inat siyaseti yürütüyor. Bu bir rant projesidir. Sayın İmamoğlu, İstanbullularla beraber onların desteğini arkasına alıp, hukuki ve meşru zeminde hakkını arayacak"

        Kübra Par soruyor; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Gazeteciler; Gürkan Zengin, Dr. Ali Haydar Fırat, Nagehan Alçı ve Hasan Öztürk yanıtlıyor.

         

        BAKMADAN GEÇME