Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Millet İttifak'ı ortak aday çıkarırsa kim olur? | Açık ve Net - 14 Mart 2021

        Kübra Par’la Açık ve Net’te siyasetteki sıcak açıklamalar masaya yatırılıyor... İYİ Parti Lideri Akşener, “Millet İttifakı’nın ortak adayı seçmende karşılığı olan biri olmalı” derken kimi kastediyor? Fezlekelerle ilgili “HDP’lilerin yerinde olsaydım istifa ederdim” sözleri nasıl yankılandı? CHP ve İYİ Parti'de Ekrem İmamoğlu’nun tweeti krizi çözüldü mü? Millet İttifaki’nın 2023 yol haritası şekillendi mi?

        Açık ve Net'te Dr.Sinan Oğan: "Daha önce Sayın Erdoğan'ın karşısına çıkıp başarılı olamayan kişilerin ikinci bir şansının olacağını zannetmiyorum. 2023'te yeni isimlerin daha etkili olacağı kanaatindeyim"

        Açık ve Net'te Gazeteci Hadi Özışık: "Sayın Akşener Güneydoğu'yu dolaşıyor ama vatandaşa ne vadediyor? Hem halkı dolaşıyor hem de halkta karşılığı olan biri aday olsun diyor. Yaptığı gezileri inandırıcı bulmuyorum"

        Açık ve Net'te Müsavat Dervişoğlu: "Akşener Türkiye'yi geziyor ve problemleri yerinde tespit etmeye çalışıyor, projeler üretiyor. Bu kendisinin aday olacağı anlamına gelmemeli. Fakat bana sorarsanız aday olmasını isterim"

        Teke Tek Bilim'de Prof. Dr. Temel Kotil:: "ABD ve İsrail'den sonra üçüncü sıradayız. Türkiye bu konuda devrim yaptı ve sahada da uygulandı"

        BAKMADAN GEÇME