Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Muhalefet Kanal İstanbul yapımına nasıl engel olacak? | Açık ve Net - 10 Haziran 2021

        Kübra Par'la Açık ve Net'te iktidar ve muhalefetin ekonomi tartışması, Meral Akşener'in "Kanal İstanbul için 1 kuruş ödemeyeceğiz" Muhalefetin adayı İmamoğlu mu? Neden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bana imreniyor" dedi sözleri, "Millet aç" polemiği ve ekonomi eleştirileri konuşuldu... "Millet Aç" polemiği neden başladı? Muhalefet ekonomide neyi eleştiriyor?

        Kanal İstanbul tartışması konuşuldu... Muhalefet Kanal İstanbul yapımına nasıl engel olacak soruları masaya yatırılıyor.

         

        "AK Parti İstanbul seçimlerini kaybetti. Bunun farkına varsalar iyi olur. Sayın İmamoğlu gayet esprili bir şekilde Sayın Erdoğan'a cevap verdi. Bir kötü söz, kabalık yok" Açık ve Net'te Doç. Dr. Yunus Emre İmamoğlu'nun "Erdoğan bana imreniyor" cümlesini yorumladı

         

        "Sayın İmamoğlu icraatlarıyla gündeme gelemediği ve Cumhurbaşkanı adayı olarak geri plana düştüğünü hissettiği için dikkat çekmeye çalışıyor" Açık ve Net'te Araştırmacı - Yazar İdris Kardaş, İmamoğlu'nun "Erdoğan bana imreniyor" cümlesini yorumladı

         

        "Sayın Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir sonucu. Genelde AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla konuşuyor. Cumhurbaşkanı olan birinin Parti Başkanı olmasına doğru bakmıyoruz" Açık ve Net'te İdris Şahin, Cumhurbaşkanı'nın ​cümlesini yorumladı

         

        Açık ve Net'te Ahmet Yelis: "Sayın Akşener'in 'Biz ortak aday çıkaralım, HDP ayrı' açıklamasını seçimi ikinci tura bırakma stratejisi olarak görüyorum. Sayın İmamoğlu da adaylık sinyali veriyor"

         

        Açık ve Net'te Gürkan Zengin: "Sayın İmamoğlu kendini hatırlatıyor. Sayın Erdoğan'ın isminin geçtiği her yerde 'Ben varım ve adayım' demek istiyor"

         

        Kübra Par soruyor; CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Gazeteci Gürkan Zengin yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME