Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 9 Haziran 2020 (Libya'da dengeler nasıl değişti, son gelişmeler ne?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konuklar Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın, Gazeteci Metehan Demir ve Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Siyasette neler tartışılıyor? Kabinede revizyon bekleniyor mu? Meclis'in yeni başkanı kim olacak? Siyaset nasıl bir yol izleyecek? Siyaset nasıl şekillenecek? Gündemdeki tartışmalar nasıl yorumlanıyor? İttifaklara yüzde 5 şartı mı geliyor? Seçim tartışmasında son durum ne? İttifakların geleceği ne olur? Binali Yıldırım'ın yeni görevi ne olacak?

        - Ayasofya ibadete açılır mı? Danıştay Ayasofya için ne diyecek?

        - Doğu Akdeniz'de ne oluyor? Libya'daki son gelişmeler ne? Libya'da dengeler nasıl değişti? Türkiye-Rusya ilişkileri ne durumda? S-400'ler son durum ne? ABD-Çin kavgası nasıl sona erecek? Trump yeniden seçilir mi? Türkiye-ABD ilişkileri ne durumda? ABD ile yeni bir süreç mi başlıyor? Türkiye-Yunanistan ilişkileri ne durumda? Dış politikada nasıl yol izlenmeli?

        - Ekonomide beklenti ne? Salgın sonrası dünyayı ne bekliyor? Salgının ekonomik tahribatı dünyaya nasıl yön verecek?

         

        BAKMADAN GEÇME