Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sağlık Para Gündem - 29 Nisan 2020 (Türkiye verileri ne gösteriyor, takvim nasıl planlanıyor?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Kardiyolog Prof. Dr. Bengi Başer, Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi/Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kasım Han, İletişim Uzmanı/Yazar Ali Saydam ve Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Bugün dünyayı neler bekliyor?

        - Normalleşme ne zaman başlar? Normalleşme süreci nasıl işleyecek, ne planlanıyor? AVM'ler, restoranlar, kuaförler ne zaman açılacak? Türkiye verileri ne gösteriyor, takvim nasıl planlanıyor? İkinci dalga riski var mı, planlama neye göre yapılıyor? Bizim için artık 'normal' ne? Salgın toplumu nasıl etkiledi, normalleşme nasıl olacak? Bayramdan sonra normale dönülür mü? Dünya ne yapacak? Avrupa ve ABD'nin normalleşme sürecini başlatması doğru mu? Planlanan normalleşme takvimi ne? 65 yaş üstü için yeni bir düzenleme yapılmalı mı?

        - Ekonomide ne bekleniyor? Dünyada salgın sonrası en büyük sorun işsizlik mi? Salgın bittikten sonra dünya eski yaşamına dönecek mi? Dünya bu salgını nasıl atlatacak? Dengeler değişiyor mu, yeni bir düzen mi ortaya çıkacak? Dünya salgın sonrası için nasıl bir planlama içinde? Dünya ekonomisine korona aşısı mı yön verecek? ABD-Çin kavgası büyür mü?

        BAKMADAN GEÇME