Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sağlık Para Gündem - 16 Eylül 2020 (Salgınla mücadele ne durumda, dünya koronada geriye mi dönüyor?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ve Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - NATO toplantılarından sonuç çıkar mı? Yunanistan Doğu Akdeniz'de ne istiyor? Bölgedeki riskler ne, Türkiye hangi adımları atmalı?? Yeni ittifaklar mı kuruluyor? Türkiye yönünü nereye çevirmeli? Akdeniz için masaya oturulacak mı? Bölgede kimin dediği olacak, kriz nasıl çözülecek? Macron'un amacı ne? Fransa Cumhurbaşkanı neden Türkiye düşmanlığı yapıyor?

        - Korona ile mücadele ne durumda? Dünya koronada geriye mi dönüyor? Tedbirlerin yeniden sıkılaştırılması gündeme gelir mi? Herkes test yaptırabiliyor mu? Maske takmayı hâlâ öğrenemedik mi? Korona eğitimi nasıl etkiliyor? Bu şartlarda okullar açılmalı mı, açılmamalı mı? Çocukların hepsi uzaktan eğitimden faydalanabiliyor mu?

        - Seçim mevzuatı değişir mi? Yeni ittifaklar oluşur mu? Seçim Kanunu'nda neler değişecek? 2023'te ittifaklar değişir mi?

        - Koronanın ekonomiye etkisi ne? Ekonomide hangi adımlar atılmalı?

         

        BAKMADAN GEÇME