Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 21 Haziran 2020 (Anadolu’nun çalıntı hazineleri neler; kim, nasıl kaçırdı?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Halkalı güneş tutulmasının etkisi ne? Üniversite adayları nasıl etkilenir? Güneş, Ay tutulmaları sınavları nasıl etkiler? Gezegenler neyi temsil eder? Gökyüzü bu hafta ne diyor? Salgın yeni pik mi yapacak? Bu hafta hangi burcu ne bekliyor? Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Anadolu’nun çalıntı hazineleri neler? Kimin tarihi eserleri hangi ülkede? Anadolu’nun eserleri şimdi nerede? Tarihi eserleri kim, nasıl kaçırdı? Zeus Tapınağı nasıl parçalanarak kaçırıldı? Çalınan eserler nasıl iade edilecek? Tarihi eserler nasıl korunmalı? Geri getirilen eserler neler? Hangi eserler iade sürecinde? Türkiye’de müzecilik ne aşamada?  Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz anlatıyor.

        Kovid-19 aşısı ne zaman bulunur? Kanser artık ölümcül olmayacak mı? Kanser yakalama çipi hangi aşamada? Kanseri de koronavirüsü de yakalar mı? Koronavirüs en çok hangi organı vuruyor? Koronavirüs salgını nasıl sonlanacak? Nedir bu hidroksiklorokin muamması? Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Massachusetts Hastanesi’nden Prof. Dr. Mehmet Toner, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME