Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Bilişim Vadisi'nin özelliği ne? Mustafa Varank yanıtladı | Türkiye'nin Nabzı - 28 Nisan 2021

        Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Habertürk ekranlarına konuk oluyor... Yerli aşıda son durum, Türkiye’nin ilk orta menzilli motorunun test çalışmaları, pandeminin sanayi üretimine etkileri ve tüm merak edilenler masaya yatırılıyor.

        Türkiye'nin Nabzı'nda Mustafa Varank: "Bilişim Vadisi'nde farklı firmalarımız var. Özelliği bir teknoloji üssü olması. Türkiye'nin en önemli tasarımcılarını bir araya getirdik. İzmir'de de yeni bir ayağını kuracağız"

        Türkiye'nin Nabzı'nda Mustafa Varank: "İktidarımız döneminde teşvik sistemiyle özel sektöre büyük destekler verdik. VLP aşısının Faz 2 çalışması önümüzdeki ay başlayacak. Yerli VLP aşımız sonbaharda hazır olur"

        "Pandemi döneminde Türkiye'nin yerli solunum cihazlarını üretmeyi başardık. Gençlerimiz bunu üretti. Türkiye'de yoğun şekilde kullanılıyor. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapılıyor" Türkiye'nin Nabzı'nda Mustafa Varank yerli solunum cihazı hakkında konuştu

        Türkiye'nin Nabzı'nda Mustafa Varank: "Kripto varlıklara hep şüpheyle yaklaştım. Dünyada da birçok ülke kripto paralara soru işareti ile yaklaşıyor. Çok kontrolsüz bir alan. Hızlı bir raporlama sunacağız"

        Türkiye'nin Nabzı'nda Mustafa Varank: "F-35'in artık parçası değiliz. Çıktık ama hiçbir şey kaybetmedik. MMU üretmek için çalışmalar sürüyor. Alternatif savaşan İHA teknolojileriyle dünyaya yeni bir vizyon getireceğiz"

        Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy soruyor, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Türkiye’nin Nabzı’nda yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME